Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie jesteście kobiety

Kobiety mądrością nie grzeszą

Polecane posty

Gość głupie jesteście kobiety

Kobiety, które tu piszą to w większości zakompleksione, głupie, leniwe, brzydkie istoty które nie potrafią logicznie myśleć. Pisać poprawnie po polsku też nie potrafią. W zasadzie każdy wasz problem sprowadza się do jednego: macie patologicznie niskie poczucie własnej wartości. Matka wam całe życie wmawiała, że jesteście głupie czy co? Nie rozumiem dlaczego tyle z was nie potrafi samodzielnie myśleć i decydować o swoim życiu. Jesteście z beznadziejnym facetem i pytacie:co robić? Odpowiedź nasuwa się sama: zostawić go. Ale wy wcale tego nie chcecie, chcecie tylko pogadać, bo lubicie czuć się jak szmaty.

Masz całkowitą rację.Uświadomiłeś mnie po całości... :classic_cool:

Gość Pleban dobrodziej
a tobie matka wmawiała żeś ósmym cudem świata? bo masz nieco patologicznnie szowinistyczna manierę pisania o kobietach :classic_cool:

Gość nkkvhvufghf
owszem są głupie

Gość kici kici kotek
no a do czego kobiety się nadają? do plotkowania, gotowania i sprzątania i do sexu. do myślenia na pewno nie. narzekają wiecznie jakie to nieszcześliwe i nic nie robia by zmienic whatever...

Uważaj, by Twoja ludowa mądrość nie odbiła się jak bumerang i rykoszetem nie trafiła Cię w Twojego małego, skurczonego, zadufanego fiutka. Kobiety, które TU PISZĄ potwierdzą, że TO się zdarza takim małym, głupim świnkom, jak Ty.

Gość lady poyyebana
jestes

Lady to zawsze Lady a nie zgniły, śmierdzący pomarańcz, udający faceta. Żal... Jeśli masz jaja, to ich użyj - albo doszyj sobie cycki.

Gość szpila_w_oko
Czemu wspaniały autor przejmuje się takim podgatunkiem jak kobiety? Proszę zadbać o swoje dobre samopoczucie i nie pozwalać by te żałosne istoty wpływały w jakikolwiek sposób na Twoje życie :) NIkt nie zrozumie lepiej doskonałego mężczyznę jak tylko inny, równie fantastyczny facet :D Kobiety proszę pozostawić samy sobą - poradzą sobie i bez takiego jędzenia :D

Gość kobieta taka tam
Co mam robić?? Jestem z facetem, nie jestem z nim szczęśliwa, ale nie jest aż taki zły i nie chcę go zostawić. Moja mama dodała na FB moje dwa obrzydliwe zdjęcia, myślała, że się polansuje moim wizerunkiem, ale wyszłam tam jak down. A nie chcę, żeby usuwała te fotki, bo zrobię jej przykrość. Zawsze mi mówiła, że jestem najpiękniejsza, a czuję się seksi tylko w makijażu...