Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aslej34

Poszukuję dobrego dramatu psychologicznego

Polecane posty

Gość aslej34

Poszukuję ciekawego dramatu psychologicznego, który dobrze się czyta na prezent dla mojej ciotki, uwielbiającej tego typu lekturę. Najlepiej, żeby był niedawno wydany (nie znam całego spisu przeczytanych przez ciotkę książek, ale myślę, że jeżeli pozycja została niedawno wydana, to jeszcze nie zdążyła jej przeczytać, a dużo i namiętnie czyta) i żeby miał pozytywne zakończenie. Pomóżcie, proszę.

Gość kaaate7777
Polecam książkę "Chłopiec, którego nikt nie kochał" Casey Watson. To piękna opowieść o miłości, niestety nie tej matki do dziecka, tylko rodziny autorki do chłopca, którego przyjęli pod swój dom, żeby mu pomóc. W całej książce jest świetnie opisana zmiana postawy chłopca, który od wrogości do rodziny Watsonów przechodzi w taki stan, że poczuwa się jej członkiem. Polecam. Trochę zakończenie mnie rozczarowało, bo spodziewałam się innego rozwoju wypadków, ale mimo wszystko gorąco polecam.

Gość khannnik
"Polecam książkę "Chłopiec, którego nikt nie kochał" Casey Watson. To piękna opowieść o miłości, niestety nie tej matki do dziecka, tylko rodziny autorki do chłopca, którego przyjęli pod swój dom, żeby mu pomóc. W całej książce jest świetnie opisana zmiana postawy chłopca, który od wrogości do rodziny Watsonów przechodzi w taki stan, że poczuwa się jej członkiem. Polecam. Trochę zakończenie mnie rozczarowało, bo spodziewałam się innego rozwoju wypadków, ale mimo wszystko gorąco polecam." Eee, zakończenie było fajne, tak jak i całość. Jak tylko dostałam tę książkę, przeczytałam jej od deski do deski. Nie mogę się już doczekać, aż dorwę w księgarniach kolejne książki tej autorki o jej podopiecznych.

Gość Poozioomaa
Ja w trakcie czytania tej książki, też spodziewałam się, że ta historia zakończy się inaczej ale w końcu nie zapominajmy, że to nie jest fikcja literacka, tylko prawdziwa historia, prawdziwe dziecko i jego prawdziwe problemy. W tej książce nie ma "cukrzenia" i koloryzowania opowieści. Jest sama prawda tak, jak to się wydarzyło i za to cenię taką literaturę. Książka błyskawicznie mnie wciągnęła i dopóki jej nie skończyłam, nie mogłam przestać czytać. Również chętnie przeczytam inne dzieła napisane przez panią Casey :)