Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhbhbhbhbhbbh

Łapanie faceta na dziecko

Polecane posty

Gość teodorcia
Nie wydaje mi sie,zeby to byla ulubiona metoda tyxh kobiet,ktore zdecydowaly sie ja zastosowac. raczej ostatecznosc. Takie panie nie wypowiedzialy sie tu,moze jest ich malo,moze nie chcialy uslyszec niemilych rzeczy pod swoim adresem,nie wiadomo. Moze to taka nadzieja,ze powiew.swiezosci,nowosci na nowo rozbudzi zwiazek

Gość GrzesiekDE
Podam wam taka mala statystykę do tego tematu na samym sobie. Próbowała mnie kiedyś złapać taka jedna na du.pe próbując przeszczypac założona juz prezerwatywę paznokciami. Kiedy ja zostawiłem z dnia na dzien to okazało sie ze szybko znalazla innego i zaraz zaszła z nim w ciążę, a kolezanki jej opowiadały mi jak bardzo za mna płakała. Potem miałem inna dziewczyne ta akurat byla ok, szkoda ze nam nie wyszlo. Potem doczepiła sie do mnie panna z dzieckiem i powtórka z rozrywki tez chciala złapać mnie na dziecko, wiedziala ze pracuje w holandii i byla łasa na kase. Potem miałem przygodę z inna na jedna noc, próbowała na wszystkie możliwe sposoby mi wmówić ze jest bezpłodna i lubi bez. Potem pojawiła sie kolejna która mi opowiadała jak to jej rodzice mnie lubia i znowu powtórka z rozrywki, czyli lapanie na dziecko. Teraz mam sporo propozycji na jedna noc oczywiscie wszystkie odrzucam i spotykam sie juz nawet ze złośliwością ze jestem impotentem. Drogie kobiety czy ja mam takiego pecha czy jednej na 10 z was mozna zaufać?

Gość gość
patrzcie jaki nieszczęśliwy bidulek! tak to jest jak się szuka w rynsztoku - a poza tym też masz ciekawe podeście - ledwo poznał - już do łóżka!

Gość gość
Ja zlapalam meza na dziecko. Pochodze z patologicznej rodziny,nie mam nikogo, a on cudowny,opiekunczy, dosc zamozny obcokrajowiec. Czy bede zalowac, to czas pokaze.

Gość gość
nie rozumiem jak to zlapac na dziecko ? jesli dwoje ludzie jest ze soba jakis czas i uprawiaja sex to chyba wiedza w jaki sposob powstaja dzieci ? rownie dobrze mozna powiedziec ze facet zlapal na dziecko kobiete i odwrotnie .... sama sobie dziecka nie zrobila tylko oboje sie o to postarali ...

Gość gość
faceci zawsze tak mówią, żeby wina i wszystkie obowiązki spadły na kobietę - a on jak zawsze niewinny, oszukany baranek!

Gość gość
nie chcesz być złapany na dziecko - to nie ciągnij do łóżka byle kogo!!! aż tak ci trudno utrzymać fiuta w spodniach i zachowywać się przyzwoicie???

Gość gość
a już najlepsi są tacy, co mieszkają z dziewczyną kilka lat, wykręcają się od małżeństwa, wykorzystują dziewczynę na każdym kroku, wpędzają w lata, a potem wielki lament że zaszła!!! a to oszustka, świnia, kłamczucha i złodziejka! a misio przecież taki dobry i w porządku!

Gość gość
a taki pozniej swiety on nic nie zrobil , ona go zlapala tylko ze to ona jak pan sie zawija zostaje z dzieckiem nie on bo nie jego problem .... porazka

Gość gość
Porażką to jesteście wy baby,ślepe na takie zagrywki.Pewnie same tak robicie,tępe s****wa.Babom,a szczególnie polkom,nie należy ufać.Normalnie porażka.

Gość gość
Mnie mój mąż złapał na dziecko. Spotykaliśmy się krótko, byliśmy u niego, zrobił kolację, spił mnie, poszliśmy do łóżka. W trakcie mówi do mnie "zrobię ci dziecko", a ja gdy jestem pijana to mózg mi nie działa jak należy i mówię do niego " to rób ", no i zrobił:D

Gość gość
Ha ha ha poprawilaś mi humor

Gość iskierka

ja  bym uważała z tym lapaniem na dziecko , facet może zostawić w ciąży i tyle . Inny może pobić w brzuch kobietę ze zkiscu by poronila jak moja koleżanka więc radzę uważać . To już nie te czasy gdy ciąża =ślub . Można się przeliczyć