Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikuskaaa90

22 lata brak owłosienia pod pachami, małe piersi

Polecane posty

Gość nikuskaaa90

Witam. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad tym czy mój rozwój płciowy aby na pewno przebiegł prawidłowo. Otóż mając 22 lata nie mam praktycznie włosów pod pachami. Pojawia się ich dosłownie kilka są koloru blond (jestem blondynką) i są strasznie mięciutkie. Ich golenie nie powoduje, że odrastają czarne i twarde jak to się dzieje na nogach. Mam też bardzo małe, nieatrakcyjne piersi, w zasadzie do wyglądu okrągłych piersi im całkiem daleko, mają raczej kształt stożków. Miesiączkuję raczej regularnie (czasem ze stresu czy coś wiadomo, okres się spóźni). Pierwszą miesiączkę miałam w wieku 13 lat. Owłosienie na pozostałych częściach (łono, nogi) ciała mam normalne. Ciemniejsze, choć nie czarne i twarde. Nie zażywam i nie zażywałam nigdy żadnych hormonów. Ogólnie u mnie w rodzinie nikt nie miał strasznie dużych piersi, ale raczej takie przeciętne. Natomiast moje w porównaniu są znacznie mniejsze. Czy możliwe jest, że mam jakieś problemy hormonalne, które wpływają tylko na rozwój górnej części ciała, a dolna rozwija się prawidłowo? Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem jak ja? Ogólnie jestem osoba aspołeczną. Wstydzę się iść z tym problemem do lekarza. Boję się, że taka już moja uroda i że tylko zbłaźnię nadzieją, że może po kuracji hormonalnej byłaby jakaś szans na powiększenie piersi. Pozdrawiam i proszę o szczere odpowiedzi

Gość chłopak dla Ciebie :)
małe cycki są super😘

Gość odwołus
skoro masz pod pachą prawidłowe owłosienie to spokojnie namów każdego faceta aby tam pukał :)

Gość spytaj lekarza, nie zblaznisz
sie, od tego sa,zeby radzic, nie mam pojecia, jaki jest twoj poziom hormonow, poki nie zrobisz badań.Zrob i bedzisz miala spokoj.