Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xawerka

lubi czy coś więcej...

Polecane posty

Gość xawerka

Ja się zadurzyłam po uszy i wyjechał też na 3 miesiące Smutno mi okropnie... Zależy mi na nim co raz to bardziej tylko nie wiem czy jemu również. Odbieram sprzeczne sygnały, to gdybanie jest najgorsze. Zgłupiałam, no po prostu oszalałam. Pogada ktoś? ;)

Gość Tatankaa
? To chyba bardzo świeża znajomość? a skoro wyjechał na 3 miesiące... to wielkich nadziei bym sobie nie robiła... (zakładając że ledwo co się poznaliście bo na to mi wygląda)

Gość xawerka
znamy się już od dawna tylko, że potem kontakt się urwał :) Odnowił się kontakt i przez 2 miesiące wszędzie się razem ze wspólnymi znajomymi spotykaliśmy. Przytulam go, całuje w policzek, nie do opisania :) :) Kiedyś gdy było po imprezie spaliśmy razem koło siebie to przytulił się do mnie (tak, że nie mogłam złapać oddechu) i usnął :) Tylko gdy na następny raz się widzimy w ogóle nie rozmawiamy na ten temat.

Gość xawerka
A wyjechał bo już dużo wcześniej to planował :) ale wróci

Gość gksgsse
ile macie lat :O

Gość xawerka
ponad 20

Gość nic więcej bo go nie jarasz
,

Gość palenie_zabija^^
nie do opisania Kiedyś gdy było po imprezie spaliśmy razem koło siebie to przytulił się do mnie (tak, że nie mogłam złapać oddechu) i usnął uu, jak usnął to nie stanął mu :D to nie jarasz go :D

Gość Wachy na full
Jeśli nie umiecie , nie potraficie rozmawiać ze sobą to nic z tego nie będzie

Gość xawerka
rozmawiamy. Tyle, że nie o tym co wisi w powietrzu :) Jak jesteśmy sami sam na sam to tak jakby mnie ogarnia paraliż i jego też :) Prymitywne komentarze zachowajcie dla siebie.

Gość xawerka
Nie mam odwagi tak z nim porozmawiać. On widać też nie. Po pierwsze primo boję się, że go spłoszę (chociaż taki nie jest) Po secundo boję się odrzucenia.