Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzourodziwa

dzisiaj ubralam sie tylko w wielkoego t-shirta i japonki i wszyscy mi mowili że

Polecane posty

(oprócz bielizny) i tak cudownie wyglądam, ze nawet jakbym sie ubrala w worek czy gazete to i tak jestem piękna!!! wspolczuje kobieta ktore musza wydawac kupe kasy zeby odwracac uwage od swojej brzydoty!!!

Gość 96jago
wspaniale, za 15 lat będziesz tylko starą szkapą, faceci nie będą się do ciebie slinić i nie będą otwierać przed tobą drzwi

Gość 96jago
będziesz mieć starą cienką skórę, a kązdy facet będzie wolał młodego paszteta niż starą piekność

Gość piekno kobieto życze ci
życze ci obys zawsze byla taka jak teraz. mi też zawsze wszyscy powtarzali to samo co tobie, dziewczyny mnie nie znosily z zazdrosci, zawsze bylam zgrabna, szczupla i mialam naprawde ladna buzie, bez przerwy ludzie sie zmna ogladali...ale wszytsko mija, lata leca, bardzo przytylam, skóra nie ta sama, włosy rzedną... gdzies to wszytsko zniknelo... nie sadzilam ze tak sie moze stac, serio, wydawalo mi sie ze ktos taki jak ja zawsze bedzie urodziwy..a tu klops, jestem stara i brzydka. ale moze tobie sie uda, oby ci sie powiodlo:)

Gość piotras----29
"wspolczuje kobieta ktore musza ..." a ja współczuję KOBIETĄ, które nie potrafią pisać poprawnie w ojczystym języku :D:D:D:D

Gość teraz pełno
analfabetów, nie wiem skąd się to bierze, dlaczego młodsze pokolenie nie potrafi napisać poprawnie prostych słów :(