Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo pani mloda

czy ten diadem sie wam podoba?

Polecane posty

Gość aldklfgjtiozujigortjfdckbmmnb
a to jeszcze jest modne?????

Gość niedlugo pani mloda
Ale ja nie pytam czy to jest modne bo nie ubieram się na ślub wg trendów mody tylko wg tego co mi sie podoba. tylko ze nie moge sie zdecydowac na jeden konkretny

Gość klaudia1617
nie chce oceniać ale takie cos wyglada kiczowato

Gość jak zdecydujesz się
na ten diadem to bez welonu.

Gość ona523
ja tez mialam na slubie miec diadem ale zrezygnowalam bo stwierdzilam ze to juz nie modne jest i kiczowate

Gość taniość widać, taniość
Co nie oznacza, że nie warto diademu kupić. W końcu może (to zależy od całości) ładnie komponować się z welonem i suknią. Za takie grosze, ale przecież nie wszystkie muszą mieć oryginalny diadem, jaki miała np. Kate Middleton (pożyczony od Elżbiety II) - http://www.styl.pl/raport-slub-kate-i-williama/galerie/zdjecie,iId,300009,iAId,17567

Gość hfjfhjafhkd
kiczowaty. jeszcze rozumiem jakbyś miała ten diadem z brylantów, ale nie rozumiem jak można założyć na siebie "biżuterię" za 30 zł (wyprodukowaną w Chinach za 3 zł)

Gość 5678987654
kiczowate sa rękawiczki trzymajace się jednego palucha ale nie taki diadem ,jest sliczny , delikatny wiesniary mam wrażenie że tu siedzą same dresiary lub białe wsiowe kozaczki

Gość alle wies
nie porownujmy diademu kate do diademu made in china

Gość klaudia1617
jezeli diadem to musi byc widac ze jest elegancki, a rekawiczki...:) no juz dawno nie spotkalam sie z takim dodatkiem:)

Gość o nie ale wiocha
diadem ksiezniczka pieprzona znalazla sie i musi miec diadem

Gość klaudia1617
o właśnie to jest Twoj dzień i jak chcesz to masz prawo do wszystkiego:) mozesz miec diadem korone-w koncu ty bedziesz "krolowa" tego dnia:) wszystkiego dobrego:)

Gość niedlugo pani mloda
welonu nie bede miala, tylko ten diadem :))) a ty masz moze jakis kompleks ze mowisz pieprzona ksiezniczka? bo ja w tym dniu chce sie juz jak ksiezniczka, ty sobie dres zaloz

Gość qwwqretretwere
taki diadem musiałby być naprawdę dobrej jakości, żebyś uniknęła efektu śmieszności- dlatego zwykła kobieta, której babcia nie posiada diademu z brylantów do pożyczenia powinna sobie darować takie ozdóbki. w czymś takim co wybrałaś, będziesz wyglądać jak 5 letnia dziewczynka. nawiasem mówiąc moja córka ma coś takiego do zabawy..