Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika_2508

Powtórka z rozrywki :) wracam do DUKANA

Polecane posty

Gość Nika_2508

Witajcie, jestem kobietą :) mam 27 lat ok 173 wzrostu i na dzień dzisiejszy ważę 73 kg. Mam zamiar spaść przynajmniej do 68 :) Zaczynam od dziś...od teraz.... Na DUKANIE byłam 2 lata temu, schudłam ok 20 kg w ciągu 6 m-cy , od tamtej pory całe szczęście przybyło mi 1-2 kg, ale to mnie nie zadowala, chciałabym się lepiej czuć ważąc mniej Kto ze mną ??

Gość MartaKrakow
a czy ten koleś nie pisała w swojej książce, że na tej diecie można być raz w życiu?

Gość Nika_2508
Może? nie wiem, nie czytałam książki A nawet jeśli to myślę że te 5 dnia I fazy mi nie zaszkodzi, przynajmniej lepiej się poczuje

Gość hahahahaha111
nic nie pisze ze mozna byc 1 raz :P)

Gość Nika_2508
Dlatego bez obaw mogę ją znowu stosować :) miło by było jakby się ktoś przyłączył

Gość jakakolesiowkaaaadded
hahaha ale dukan to dieta typu "do konca zycia" wiec to chyba mowi samo przez sie czy nie ?:D:D:D i czy jedzenie bialka to taka rozrywka dla organizu to ja nie wiem

Gość Nika_2508
Może i do końca życia ale ja po poprzednim podejściu nie mogłam patrzeć na nic nabiałowego więc raczej dłużej bym nie dała rady wtedy...teraz znowu mam motywację

Gość chce dobrze
Dziewczyny zaopatrzcie się koniecznie w nowa ksiazke Tworcy tej cudownej diety, mezczyzni kochaja kraglosci....przyda sie:):)

Gość Nika_2508
Super, zapraszam, razem zawsze będzie raźniej :) Ja już jestem dziś po dwóch posiłkach, mam nadzieję że do wieczora się nie złamie

ja na dukanie juz raz byłam ,kiedys,,,,, teraz powtorka wlasnie ja bede pisac co zjem w danym dniu 1 faza u mnie wg testu wyszla 1 dzien , ale zobacze moze zrobie dwa a potem lece systemem 1/1 a ty ?

Gość Nika_2508
Robię 5 dni pierwszej fazy a później zobaczę ale raczej 5/5

Gość talol&laula
chyba też się przyłącze bo sama nie daje rady....

Gość talol&laula
mile będą widziane przepisy;)

Gość MartaKrakow
potem poszukam, to wam wkleję odpowiedni cytat, bo mam w pdfie tą książkę, pamiętam, że chodziło o te pierwsze jakby nie było dość wyniszczające organizm i dlatego raz w życiu, nie chodzi o to, że jest na całe życie, ale właśnie, żeby tych faz już więcej nie przerabiać :) :) mam dobrą pamięć fotograficzną, to potem wam wkleję, jak będę mieć czas przejrzeć :)

Gość Nika_2508
Tez korzystam z dukan-blox ale dużo przepisów wymyslam sama :)

Gość Nika_2508
Stopkę zrobię może jutro a jak nie to po prostu będę pisała co dwa dni jakie są efekty

ale jak sie zaczernisz to sie pod ciebie nie podszyja , a pelno tu takich i pisza na nie swoich nikach głupoty

Gość Marceljna
;P

no nie mysl ze ci sie udalo ja mam litere l a ty litere I w nicku, no wyglada podobnie, ale jak ci sie chcialo to robic jutro zmienie nik , bo ten n podszywa jest podobny przez zmiane literki co za ludzie

Gość Nika_2508
Najwidoczniej komuś się nudzi :/ no ale idiotów nie mało na tym świecie ;) Marcelina ile chcesz zrzucić ?

ja tak z 5 kg wczesniej mi spadło 5 kk na mz jutro zmienie nika :) na 1 rzut oka wyglada ten nik tak samo, i stopka ta sama -jak napisałam zebyscie zrobily stopke ze sie nikt nie podzyje to ktos wpadł na hehe genialny pomysl zeby pokazac ze sie da ale litera jest w srodku inna

Gość Nika_2508
Sądząc po Twojej stopce nie uważasz że wage masz odpowiednią ?

Cześć dziewczyny, chętnie się dołącze tylko że nigdy nie byłam na dukanie i nie bardzo wiem jak się zabrać za tą dietę... Jakieś porady? Ja ważę 72 kg i mam 175 cm wzrostu, w ciągu dwóch lat przytyłam 10 kg i strasznie się tego wstydzę, nie lubię swojego ciała :( Mam nadzieję że z wami mi się uda :)

Gość Nika_2508
Witaj Linka :) zapraszam :) w pierwszej kolejnosci poczytaj sobie o diecie w internecie, co mozna jesc, a czego nie Zrób zakupy na I fazę, ja do I fazy mam zrobione zakupy na cale 5 dni żeby przypadkiem nie chodzić co chwile do sklepu I działamy :)