Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnicka

tabletki anty. ginekolog.

Polecane posty

Gość pytajnicka

jakiś czas temu skończylam 16 lat. ze swoim chlopakiem jestem juz dosyc dlugo, i chcielibysmy zaczac wspolzyc. czy normalny ginekolog przepisze mi tabletki anty bez zgody rodzica/ opiekuna prawnego? czy muszę iść do prywatnego ginekologa? jeżeli prywatnie bierze 100 zł za wizytę, to zapłacę tylko 100 zł, czy za badania też będę musiała osobno płacić? z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość ależ skąd od
oczywiście że za badania dodatkowe osobno sie płaci

Prywatnego ginekologa obowiązuje to samo prawo co tego, który przyjmuje na NFZ. Zgoda opiekuna prawnego jest niezbędna.

prywatnie idz, tylko za wizyte płacisz, żaden lekarz Cię nie zbada jak jestes dziewicą..płacisz pewnie ok 80 zł i dostajesz recepte...

Gość fałszywaprawda
Perwersja, skończ się wymądrzać. Ja byłam prywatnie, mam 16 lat, zapłaciłam 80 zł, zbadała mnie, przepisała tabletki. Zrozum, nie jesteś wyrocznią. Irytujesz wiele kobiet na forum.

Gość nie puszczać się małolaty
I nie niszczyć zdrowia żadnymi tabletkami, bo nie będziecie miały później dzieci

No naprawdę cudowny lekarz, który wypisuje dziecku, bez wiedzy i zgody jego rodziców, tabletki, które mogą być zagrożeniem dla jego zdrowia, a może i życia. Chwalmy pod niebiosa takiego konowała. :)

Gość jejku jejku jejku
A ja mam 17 lat i byłam miesiąc temu u ginka, poprosiłam o recepte-zbadał mnie i przepisał idealne tabletki;) Żadnych skutków ubocznych:) Byłam na NFZ;) Jak dzwoniłam żeby się zapisać to poprostu zapytałam czy muszę być z opiekunem, bo mam 17 lat:)

Gość No ok, moze nie zrobi
jej cytologii jeżeli jest dziewicą, ale mi np na pierwszej wizycie (tez byłam dziewicą) ginekolog zrobił usg żeby sprawdzic czy wszystko ok i czy mogę brać pigułki. Płaciłam za wizytę osobno i za usg osobno. Jak jest normalnym i odpowiedzialnym lekarzem to nie zapisze 16 letniemu dziecku pigułek bez zgody rodzica lub opiekuna.

Gość No ok, moze nie zrobi
Do "jekju jejku" - skąd wiesz ze zero skutków ubocznych jezeli bierzesz je od miesiaca? :D:D