Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musimy to zrobic

jak stworzyc petycje w sprawie zaostrzenia kary dla zabijajacych dzieci

Polecane posty

Gość musimy to zrobic

jak w temacie, trzeba cos z tym zrobic,. prosze sie nie smiac, to mnie przeraża. Moja przyjacoólka popelnila w 2009 roku zabiła swojego synka, teraz nie mam litosci dla niej, siedize w psychiatryku i za pare lat ja wypuszcza. Ludzie musimy cos zrobic by za takie cos ludzie poniesli karę

Gość 67757
Przyjaciółka dawała na prawo i lewo zaszła w ciąże była gówno nie matka nie dawała rady i dziecko zabiła. A wystarczy się szanować i nie rozkładać nóg.

Gość musimy to zrobic
co ty mozesz wiedziec na ten temat.... nic!!!! Twoje słowa sa wyrazem ignorancji. ja nie bede rozwijala tematu mojej kolezanki z przeszlosci. Myslalam o zbieraniu podpisow w sprawie zaostrzenia kar dla zbrodniarek i zbrodniarzy ktorzy znecja sie nad dziecmi, zabijaja. Niech w koncu powstanie jakas ustawa dzieki ktorej taki morderca->okrutnik zastanowi sie nad tym co che zrobic

Gość Zeno Clash
Zamiast zbawiąć świat zajmij się lepiej swoimi sprawami. Poza tym Ameryki nie odkryłaś, bo już Jaro Kaczka i jego kumple pracują nad "twoim" pomysłem za każdym razem jak w mediach coś mówią o zabiajniu dzieci.