Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A wy którego wybieracie?

Zaradność vs. prezencja i błyskotliwość

Polecane posty

Gość A wy którego wybieracie?

Nie, nie będzie o pieniądzach, ani o wyglądzie. U młodych kobiet można się spotkać z dwiema postawami: Pierwsze cenią zaradność, pracowitość, facet może być fanem disco polo w gumiakach, ale ma nie bać się pracy, ma umieć zrobić różne rzeczy, wbić gwoździa, posługiwać się wiertarką, dobrze jak jest po wojsku, może być prosty i niezbyt zadbany, nie musi być wykształcony, ma umieć potrafić poradzić sobie w życiu. Nie musi być zbyt lotny, towarzyski, wygadany itp. Te drugie najchętniej w roli swojego partnera widzę imprezującego studenta. Musi być błyskotliwy, wygadany, zabawny, świetnie brylujący w towarzystwie, musi mieć jakiś w miarę nieobciachowy gust muzyczny, musi potrafić się ubrać zadbać o siebie, mieć gadane, być duszą towarzystwa, być nieobciachowy, wiedzieć co gdzie się dzieje, musi mieć świetną prezencję i ciętą ripostę. To czy wbija gwoździe i np. potrafi pracować w trudnych warunkach albo poradzić sobie na survivalu nie jest istotne, jego środowiskiem naturalnym mają być kluby, puby, miejsca spotkań towarzyskich, tam musi wypadać dobrze. A wy który typ faceta wybieracie?

Gość on to ja
ja jestem typem drugim, lepiej wypadam podczas dysput w knajpie nic w codziennym zyciu

Gość ktorego faceta wybieracie?
no piszcie?

Gość obecne kobiety chciałyby
mieć faceta który posiada zalety z pierwszego i drugiego typu które podałeś :classic_cool: a same nie mają nic w zamian do zaoferowania :classic_cool:🖐️

Gość nie potrzebuję takiego
pasożyta który tylko leży i pachnie :classic_cool:

Gość facet jest wiele w stanie
poswieciec zeby miec ladna kobiete

Gość ten drugi jest dobry
dla ladnych slodkich ciz

Gość poza tym panna chce
wypindrzonego modnego przystojniaka, a nie kogos kto ma rece od pracy zniszczone. robotnicy czesto wygladaja staro

Gość do zastanwiam sie
ale ci drudzy czesto sa malo lotni i dlatego tych gadek nie prowadza

zaradny i blyskotliwy. i choc troche pracowity i ambitny. i co najmniej przecietnie inteligentny.

Gość do zgaga
a czemu tylko przecietnie?

Gość mlode laski leca
na imprezujacych studentow

Gość sabi800
ja chyba bardziej jestem za drugim typem, aczkolwiek co za dużo to niezdrowo...

Gość klaudia1617
moj facet akurat jest takim moim idealem-oprocz tego ze jest zaradny, pracowity, jest mechanikiem i potrafi zrobic kazda męską robotę do tego jest inteligentny i bardzo zabawny, taka dusza toarzystwa:)

Gość klaudia1617
a i oczywiscie potrafi sie dobrze ubrac, i zadbac o siebie...mam taką miesznkę tych dwoch typow-taki mały ideał:) oczywiscie ma tez wady jak kazdy ale....:)kocham:) a do tego jest przystojny

Gość gość
Ale są też faceci z fobią społeczną, bezkonfliktowi, bardzo spokojni takich nikt nie lubi. Dlaczego????????

Gość gość
musi nie używać języka jak nastolatek z lat 90 bo przez to jest strasznie "obciachowy".