Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer____@@@@

pisze codzinnie smsy ale nie proponuje spotkania:(

Polecane posty

Gość summer____@@@@

sama nie wiem co myslec.....

mialam tak samo, jak naprawde mu sie podobasz to w koncu mu sie znudzi i bedzie proponowal spotkania, dlugo to trwa?

Gość summer____@@@@
najsmiesyniejesze jest to ze jest takich 2 .jeden piusze 2 lata widzilesmy sie 2 razy ale juz sobie go odpuscilam a drugi ze 2 miesiace ale bylo rzadko teraz czesciej pisze....widzial moje zdjecie wiec sama nie wiem,raz proponowal spotaknoe ale ja wtedy nie mogla. a dodam ze facet jest po 30 .prawdopodobnie nie jest zonaty ale cholera go wie

no to faktycznie troche dlugo, rozumiem ze to jakas znajomosc internetowa, my sie poznalismy w klubie, 4 dni pozniej bylo spotkanie, potem tak srednio co 4 dni, potem czestotliwosc zaczela sie zwiekszac az w koncu zaczelismy spotykac sie codziennie, w przypadku takich znajomosci to chyba inaczej wyglada...

Gość mężczyzna mieszkający
ja mam odwrotnie, proponuję spotkania a nie piszę smsów :P

Gość summer____@@@@
ta znajomosc 2 letnia fakt internetowa. ta druga tak nie do konca znajomy kolezanki....sama do niego napisalm kiedys meila on porposil nr telefonu noi i sie zaczelo....pisanie jakos nie mam odwagi proponowac facetowi spotkania . czt ktos widzial zeby mysz gonila kota....