Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaniaa22

Mój facet to niedorajda zyciowa...

Polecane posty

Gość aaniaa22

Jesteśmy razem 7 lat, od 5 lat planujemy ślub ale on oczywiście nie ma ani grosza... 3 razy odkładaliśmy termin ślubu przez niego. On by chciał żebym ja sama zasponsorowała slub i jeszcze wymaga ode mnie zebym się wprowadziła do niego i do jego rodziców (oni maja b.stary rozwalony dom w malutkiej miejscowości, bylibysmy na jednej kuchni z tesciami, tam sa tylko 3 pokoje). Jego rodzice sa schorowani, nie pracują i wymagaja jego opieki ale on tego nie rozumie ze moi rodzice tez wymagaja opieki i utrzymania bo moi tez nie moga pracowac... Ale u mnie sa lepsze warunki mieszkaniowe- cała góra byłaby dla nas. A poza tym oboje pracujemy w tym miasteczku gdzie ja mieszkam. A od niego jest 30km do pracy. Poza tym zawsze musze płacic za mojego faceta- dawac mu na paliwo, kino, restauracja, wyjazd. Pozycza ode mnie pieniadze i mi nie oddaje... Bo on CAŁĄ wypłatę oddaje mamusi Gdy raz sie wkurzyłam i kazałam mu wybierac, to on mówił ze jest gotowy zerwac ze mną dla rodziców A co do slubu to on chce zebym ja sama wszystko odwoływała, przekładała i organizowała, a on nawet palcem nie chce kiwnąć.. Nie wiem czy ten związek ma sens. Jak się do niego wprowadze to juz po mnie- będę musiala cała wypłate oddac tesciowej, a po pracy bede musiała zapierdalac jak głupia...

Gość wredniucha
rodziców się nie wybiera, rodzeństwa także - ale faceta jak najbardziej - a jeśli wybrałaś takiego, to cóż, świadczy to tylko o tobie

Gość hjr5j5ry6uhaSEWFWERFERqwaswqFE
aaniaa22 masz takie złe zdanie o swoim faceci i nadal jestes z nim?Dlaczego?desparacja?

aaniaa22 22 letnia desperatka.

i po co ci taki niedorajda? cale zycie chcesz go utrzymywac i uzerac sie z nim?

Gość aaniaa22
ma największego penisa w promieniu 50km. sprawdzałam.

Gość wredniucha
nic nie ważne - byle mieć faceta!

Gość czekolada20122012
Jeżeli masz 22 lata jak w pseudonimie to przemyśl jeszcze 100 razy czy na pewno chcesz z nim wiązać przyszłość! Co jak co, ale teraz macie "tylko" rodziców na utrzymaniu, gorzej będzie jeżeli planujecie dzieciaczki ! Myślę, że jeżeli nie jest wstanie pomóc Tobie w tym życiu codziennym to co dopiero będzie gdy powiększycie rodzinę. O wiek pytałam ze względu na to, że jeżeli masz 22 to całe życie przed Tobą! No wiadomo, im starsza kobieta tym w sumie gorzej, ale w każdej sytuacji trzeba sobie poradzić ! ;)Wiem, że na pewno go kochasz, ale z drugiej strony - samą miłością człowiek nie wyżyje, a rozstanie jest bolesne, ale z czasem przechodzi. Więc głowa do góry i zachęcam przemyślenia wszystkiego za i przeciw ! ;)

Gość wredniucha
ma 22 lata i od 5 lat przekładają ślub???

Gość aaniaa22
22 przy moim nicku to nie wiek tyle jego cm we wzwodzie. ja mam 24 lata

Gość aaniaa22
nie chodzi tylko o to, on ma tez duzo pozytywnych cech, tutaj wymieniłam tylko to co mnie u niego wkurza, a poza tym kocham go. Jest kilka powodów dla których boje sie zakończyc ten zwiazek- tyle lat bylismy razem i to był mój pierwszy facet. A poza tym jak z nim zerwe to jego ukochana rodzinka zrobi ze mnie przed całym swiatem ostatnią suuke, ze to ja niby jestem ta zła i niedobra. Jestem w trakcie rozwazania sytuacji i kombinuje nad jakims nowym rozwiazaniem w tej sytuacji

aaniaa22 no i wyszło szydło z worka :-) ty go jednbak nie kochasz,a jestes z nim z bojaźni,ze nikogo sobie nie znajdziesz :-)

Gość wredniucha
nie ma innego rozwiązania autorko , albo dajesz sobie z nim spokój, albo dalej jesteś sfrustrowanym sponsorem

Gość aaniaa22
co za wredny podszyw!! tak mam 22 lata, jetesmy razem odkąd miałam 15 lat a jak mialam 17 lat to zaczełam zbierac na slub.

aaniaa22 a za góra 2 lata założysz temat o poszukiwaniu kochanka :-)

Gość wredniucha
ty zbierasz na ślub, a on to co uzbierasz wyrywa od ciebie na swoje wydatki - bravo!

rozstan sie z nim na jakis czas (przerwa) i zobaczysz jak bedzie Ci bez niego, a jemu bez Ciebie. a stawianie ultimatum, albo ty albo rodzice jest chore i niemoralne. mozesz z nim porozmawiac, ze nie stac Cie na utrzymywanie jego i ze jesli chce oddawac wyplate rodzicom to niech im pomaga ale niech nie oddaje wszystkiego pogadaj z nim o tym jak ma wygladac Waszw wspolne zycie - czy jesli zamieszkasz z nim (tak w teorii) u niego to jak bedzie z kasa - czy Ty bedziesz sponosowac siebie i jego, a on rodzicow, czy jak. a jesli go kochasz, a jest jak teraz to na razie nie planuj slubu dopoki wszytsko sie nei wyjasni

Gość aaniaa22
wiem ze tak nie moge juz dłużej zyc- ze bede do konca zycia ich wszystkich sponsorowała. Mam czasem nadzieje ze cos sie zmieni- on chciał wyjechac zarobic za granice. Ale póki co nic z tego nie wyszło. Pomomo tego ze on mnie czasem wkurza to go kocham

Gość wredniucha
podejrzewam, że z jego planów nigdy nic nie wychodzi - to tylko takie gadanie, żebyś przestała marudzić - ale skoro go kochasz.... - on ciebie niestety nie

po 1 mieszkanie z tesciami to bd dla ciebie masakra po 2 co to jets zeby baba placila facetowi za wszystko po 3 bd miala wszystko na glowie bo tak go rozpiescilas po 4 rzuc go i poznaj Faceta np. mnie ^ ^

Gość czekolada20122012
o wiek się pyałam, bo znam osobę która właśnie w wieku 17 lat odkładała na swój ślub, więc to nie jest aż "takie nienormalne". Co do autorki - Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie musisz SAMA przemyśleć za co chcesz być z nim, a za co nie. Moim zdaniem jeżeli facetowi teraz nie chcę się Tobie pomagać, to w przyszłości również będziesz sama z problemami i sponsorem własnego męża. Domyślam się, że rozmowy nic tutaj nie pomogą. A co do sąsiadów - to to jest akurat najmniej ważny element w całej układance - pamiętaj, że oni nie będą z nim żyć tylko TY! Pomarudzą,pomarudzą i im się znudzi

Gość erfferff
Aniu jestem niewiele starsza, ale jedyne co ci moge poradzic to... poczekaj jeszcze z tym slubem, a w mieszkanie z tesciami sie nie pakuj. Jaki facet bierze od swojej kobiety pieniadze na paliwo? Dodam - pracujacy facet;/ To niedorzeczne. a czy Ty musisz go sponsorowac? Powiem Ci jak jest u mnie w zwiazku. Raz ja zaplace za paliwo, raz moj facet, raz ja zrobie zakupy, innym razem moj facet. Staramy sie raczej po rowno pokrywac wydatki.

Gość aaniaa22
m a d z własnie dlatego odwołałam znowu slub- bo to bez sensu: ja utrzymuje swoich, a on swoich. i gdziekolwiek zamieszkamy będziemy musieli utrzymac 3 rodziny- nas, jego rodziców i moich rodziców. A gdy zaszlabym w ciaze to nie bede pracowac to on sam bedzie musiał utrzymac 3 rodziny. Wszystko by było dobrze gdybysmy nie zyli w chorym panstwie gdzie starzy schorowani ludzie mogliby otrzymac godna rente i emeryture. Bo naszym rodzicom nic sie "nie nalezy" chociaz maja ponad 60lat i ledwo chodzą. Gdyby mieli rente lub emeryture to mogliby sami sie utrzymac

Gość wredniucha
mamy XXI wiek - jak można męczyć się w chorym związku (nawet nie małżeństwie) i nie rozejść się, bo CO LUDZIE POWIEDZĄ???

Gość wredniucha
zresztą gwarantuję, że jak autorka zakończy sponsoring to dostanie od niego potężnego kopa w cztery litery

Gość aaniaa22
nie chodzi o to co ludzie powiedza.... chodzi o jego rodzine. Mamy wspólną chrzesniaczkę, lubie jego rodzenstwo. Poprostu nie chce patrzec na kogos krzywy ryj po rozstaniu jak sie spotkam z kims jego rodziny na ulicy. Chce sie rozstac w zgodzie a nie ze to niby tylko moja wina

Gość erfferff
to dlatego bedziesz z nim sie meczyc, zeby nie bylo plotek?

Gość bvbvadea
a czemu nie maja rentya ni emerytory? nigdy nie pracowali?