Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Podryw na dyskotece- wybierz prawidłową odpowiedź

Polecane posty

Gość Zoom1

Ostanio byłem z kumplami w klubie energy 2000. Widze przy parkiecie sama tańczy całkiem ładna laska. Co jakiś czas zerkam na nią, wkońcu uśmiechnęcła sie do mnie, to od razu podbijam. Porozmawialiśmy troche o sobie, pożartowałem z nia. Wkońcu wymieniliśmy sie numerami. Na drugi dzień pisze do niej, pisze sie z nią całkiem fajnie, sama tez zaczyna rozmowe. Na koniec imprezy pyta czy ją i jej koleżanke odwioze do domu, zgodziłem sie. Na 3 dzięn proponuje spotkanie, a ona ze fajnie by było sie zobaczyć, ale nie da rady i że wyjeżdża na miesiąc to sie nie będzie dała rady spotkać(według mnie ściemnia), ona ma 19 lat i jest troche mało dojrzała, ja mam 21 lat. Tak mysle sobie że: a) ona sie boi spotkać sam na sam ze mną i zeby mnie sprawdzić będzie chciałą ze mną dłuzej popisać b) chce pokazać że nie jest taka łatwa, że od razu będzie sie chciałą spotkać z pierwszym lepszym kolesiem poznanym w klubie i będe musiał do niej co jakis czas napisać, aż wkońcu sie spotkać c) ma mnie w dupie, załatwiłem jej transport do domu i to jej wystarczy c)

Gość Zoom1
skoro odpowiedź c) to po co ze mną pisze?

Gość Jak kobiecie zależy
to by Ci czegoś takiego nie napisała, tylko starała się spotkać nawet przed wyjazdem (który prawdopodobnie jest ściemą), a piszę do Ciebie bo lubi być adorowana, już nie raz takie coś przerabiałem szkoda smsów było... i rozmów. Również C

Gość bambino!!!
prawidłowa odpowiedź: c. A piszę z Tobą, żebyś sam się nie domyślił, że prawidłowa odpowiedź to c. Kumasz? Nigdy w życiu nie zmarnuję kasy na nieznajomą dziewczynę. One szukają takich frajerów: jeden postawi drinka, drugi postawi drinka, trzeci odwiezie do domu, i dziewczyna się bawi cały wieczór za darmo mając jeszcze świadomość, że faceci się za nią uganiają. Następnym razem nie daj się naciągać laskom w klubach. Inteligentne i wartościowe dziewczyny nie będą cię prosiły o fundowanie czegokolwiek.

Gość ha ha hafhghghghgh
JA MYSLE ZE ODP D KTOREJ TU NIE MA ..... PEWNIE MA CHLOPAKA I TERAZ JEJ GLUPIO :)

Gość Zoom1
Dzieki Panowie, też tak myslałem ale chciałem sie upewnić