Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatha85

gdzie studiować pedagogikę 2st

Polecane posty

Gość beatha85

Proszę o pomoc gdzie najlepiej studiować Pedagogikę 2 st magisterskie? Najlepiej gdzieś w woj. śląskim. Proszę o pomoc

Gość beatha85
to bezczelne zeby ktos podpisywal sie moim nickem i pisał takie głupoty! Zgłaszam naruszenie do administratora!

Gość Propi
Wiem że przez wielu polecana Uczelnia Korczaka która ma pedagogikę na wysokim poziomie ma oddział w Katowicach, więc to by się zgadzało, nie jestem jedynie pewny czy są to studia II stopnia magisterskie czy magisterskie uzupełniające (moja siostra tam studiuję więc w razie potrzeby mogę się dopytać). Mogę jedynie powiedzieć że warto się dowiedzieć i próbować bo później nie ma problemów z pracą no i ogólnie fajnie się tam podobno studiuje.

Gość gość amalfi
Na wyzszej szkole bezpieczenstwa mozna. Moim zdaniem warto tez dokładniej zapoznać się z planami studiów, a przede wszystkim ze specjalnościami, dużo zajęć praktycznych, niskie czesne i przyjazny system stypendialny. polecam

Gość gość Marcin Sosinski
Na wyższej szkole bezpieczenstwa mozna studiowac pedagogike tanio, byle tylko ogarneli dziekanat, poziom całkiem wysoki. Maja duzo specjalnosci, moja kuzynka tam studiuje i jak na razie zadowolona.

Gość gość Zizi
padają tu rózne Uczelnie, jednak moizm zdaniem warto postawić na praktykę i konkretne umiejętności, a te faktycznie oferuje wyższa szkoła bezpieczeństwa

Gość fornirr34
Ja mogę powiedzieć, gdzie lepiej nie studiować, czyli na łódzkiej WSP, bo tutaj pedagogika otrzymuje oceny warunkowe...

Gość gość kanka
pedagogika na wyższej szkole bezpieczenstwa to dobry wybor, miałam wiele praktyk, super wykładowcy, nie było problemu z pracą pozniej.

Gość kleo9
nabór zimowy na wyższej szkole bezpieczenstwa i tez jest pedagogika, dobry wybór

Gość kilik_milik
To wprawdzie nie Śląsk, ale bardzo polecam studia na tym kierunku w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa w Gdańsku. Sama rozpocznę tam wkrótce drugi rok nauki i naprawdę uważam tę uczelnię za doskonały wybór :)

Gość gość
Bodajże na Uniwersytecie Śląskim z tego co pamiętam jest. Myślę,że byłoby ok. W Krk na Pedagogicznym na pewno.

Gość gośćLaura
Ja skończyłam pedagogikę 2 st. na Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi, tzw. Medyk. Wcześniej robiłam tam studia I st. i moim zdaniem było warto. Od razu po studiach znalazłam pracę jako przedszkolanka, wiec to jest chyba najlepsza rekomendacja. A same studia bardzo przyjemne, sporo się nauczyłam.

Gość gośćDaria
Potwierdzam Medyk to świetne miejsce na studiowanie pedagogiki.

Gość gość
A co uważacie na temat studiowania w Kielcach? W sumie tutaj mam najbliżej a wybór uczelni jest spory https://kielce-praca.pl/wiadomosci/studia/. Wiem, że jeśli chodzi o pedagogikę, to wiele zależy od wybranej specjalizacji, bo bezrobocie po tym kierunku jest spore.