Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makgajwerkaa

Nie czuje go w sobie, 14 cm i nie za gruby :(

Polecane posty

Gość makgajwerkaa

Praktycznie w zadnej pozycji, np na jezdzca nic,a do tego za bardzo nie moge sie ruszac, bo jak chce sie porzadnie podniesc, to on wypada. Najbardziej lubie pozycje od tylu, nie czuje go tez,ale kreci mnie jak na mnie lezy, ale wtedy on sie juz w ogole nie moze ruszac, porusza sie na jakies 2 milimetry,a jak ja sie troche rusze, bo chcialabym poczuc jakies ocieranie o wnetrze pochwy, to wypada..... Poradzcie mi, jaka jeszcze pozycje mozna wyprobowac, kazdy nasz stosunek to po prostu jak oddzielna masturbacja - on dochodzi sobie,a ja sobie - palcami....

Gość pokaz za darmo
taaaa.. a podobno wielkosc sie nie liczy

Gość makgajwerkaaa
dodam,ze jestem ciasna bo boli mnie jak wklada, do tego niedawno rozpoczelismy wspolzycie, ja mam 25 lat, on 26. Ja jestem niedoswiadczona, on mial juz kilka kobiet, wiec jakos chyba dawal sobie rade skoro z nim byly tyle czasu.... Rozumiem brak orgazmu, bo podobno trzeba sie tego nauczyc,ale myslalam,ze chociaz go bede czula:(

Gość Bocia
Orgazm masz przede wszystkim w swojej głowie. Sprubój pozycje taka: siądz na nim przodem do niego tak abyscie mieli twarze naprzeciwko siebie. Ciasna jestes dlatego bo on w ogole Cie nie potrafi podniecic...

Gość Bocia
spróbuj* ;DD

Gość triu
to chyba z Toba cos nie tak. moj ma 15 i czuje wszystko. i moze mnie bzykac jak chce a nie wypada. swoja droga 14-15 to najpopularniejszy rozmiar w pl

Gość pytajkaszukajka
ja nie mam problemu z orgazmem np lechtaczkowym, chodzi o to ze nie czuje go w sobie. Zpodnieceniem tez nie ma problemu, wystarczy ze mnie dotknie i juz jestem mokra. a pozycja siedzenia przed soba odpada, bo wejdzie moze na 2 cm, bo przeszkoda sa nogi itd

Gość do triu
ciesze sie ze nie mieszkam w pl, hurrraaaaa

Gość triu
nie wiem moze masz za plytka/gleboko czy co Ci tam jest. bo normalnie 14cm nigdy nie wypada z pochwy. Twoj facet ma calkiem normalnyrozmiar wiec wina loezy po Twojej stronie

Gość makgajwerkaa
no to moze jest mniejszy, 14 cm to tak na oko sprawdzalam na linijce, nie przykladalam do niego przeciez, bo nie chce mu zrobic przykrosci. Ale jaki moze byc ze mna problem? ciasna jestem, 2 palce wlozy, 3 na chwile bo boli, orgazmy mam lechtaczkowe, czyli nie jestem jakas aseksualna, szybko sie podniecam i duzo rzeczy mnie kreci... mozliwe zebym miala nieczule scianki,alebo czucie przyjdzie kiedys?:/

Gość Beata lkf
Jasne 14cm to "norma" ?? :D tak, ale u 15latka, nie daj sobie wmówic że to po Twojej str lezy problem! Facet ma za małego, i koniec! Miałam podobne doswiadczenia z k 14cm penisem :o tragedia, obecny facet ma 16-17cm i jest cudownie!

Gość makgajwerkaaaaa
naprawde, niby 2 cm i robia roznice? moze on ma jeszcze mneijszego, z 12 cm....:( no ale czy to mozliwe ze jego zona i dwie narezczone tyle sie z nim frustrowaly, z kazda byl po kilka lat.

Gość makgajwerkaa
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość idealiaaaa
upupup

Gość gagah
nie czujesz bo ty rozjechana rozwlekła pochwa jestes no ale fakt facet też nie ma się czym pochwalic :D

Gość gagah
14-15 to najpopularniejszy rozmiar w pl Imbecylko to najpopularniejszy rozmiar w Europie w azji mają dużo mniejsze a w afryce czarni maja troche większe ( ale za to im nie staje hahahaha ) i tyle chyba pomogłem :D

Gość gagah
makgajwerkaa To weź go do buzi wtedy go poczujesz i niech on zerżnie cie w twarz :D

Gość naaaaaaaaaaaas
ja miałam róznych facetów , niektorzy mieli nie za grubego i jakos kazdego czułam :P

Gość mondorgaa
skoro to norma to ja jestem szczęściarą bo pierwszy miał trochę ponad 16 ( odczucia średnie ale nie było źle ) a obecny ma 19, w porywach do 20 i jest super ( jednemu i drugiemu mierzyłam, a co! :-P). cieszę się że nie trafiłam na tych "normalnych" :-D

Gość idealiaaaa
wezcie nie dobijajcie,liczylam na jakies porady, pozycje,a wychodzi na to ze ja jestem jaka s dziwna....

Gość mondorgaa
porada - zmień faceta! nie jesteś dziwna, ona ma małego a jeśli ktoś pisze że jest inaczej to widać go ubodło to co tu napisałaś

Gość gość
To spróbuj się rozciągać np: weź zapisz się na trening , i wtedy będziesz mogła bardziej rozchylić nogi , po drugi powiedź coś nam więcej ile ważysz , wzrost bo to ważne jest a po trzecie to kup tabletki mu i dawaj po tajemnie żeby mu się zwiększył bo troche lipa że takiego za przeproszeniem ma.

Gość gość
A moze sprobuj miesnie kegla pocwiczyc?

Gość gość
Jesteś rozepchana po prostu. Coś ty tam wykładała ?

Gość gość
Co z tego, że pisiorek ma nawet 20cm skoro głębokość pochwy wynosi 8-10cm? Chyba wypowiadają się tu głównie "stulejarze" obojga płci, którzy wiedzę czerpią wyłącznie z neta... Długość 14-16cm jest jak najbardziej ok, chodzi o szerokość.. ale popróbujcie różne pozycje, nie ma możliwości żebyś nic nie czuła... Rzuć może na to okiem i wybierz opcje "Him" - > Small Penis.

Gość gość
www.nrk.no/livsstil/ sex-positions-- -guide- for-better-se-1.6531915 Zapomniałem o linku. Usun spacje.

Gość gość
spotkalam sie kiedys z chlopakiem doszlo do intymnej sytuacji i nie bylo sie jak wycofac... Chudy i mam nadzieje ze mial chociaz z 7cm, tez myslalam ze nie poczuje a jednak ;)

Gość gość
Ponoc w pochwie 4 pierwsze cm sa najwazniejsze.

Gość gość
najważniejszy jest obwód