Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarrrymarrrru

letnie sukienki

Polecane posty

Gość czarrrymarrrru

zapraszam na moje aukcje ! nowe sukienki znanych marek już od 19zł polecam serdecznie, przykładowa aukcja: a ll eg r o.pl/sukienka-rajska-tropikalna-blogerska-blog-diy-i2446843880.html skorzystaj też z opcji ,,wszystkie przedmioty sprzedającego" i zobacz inne oferty ! nowe sukienki z metkami za grosze :)

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaNIESTETY
tu koncze moj wateki na razie SPADAM :( GDZIE JEST MOJA RENTA??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( Wiecie ja to napisalam bo by bylo ze wszystko przeze mnie ze Helen Fielding i wiecie ten WYLEW to MOZE BYC PRAWDA A NIE MUSI wiecie i to nie byla prawda co napisalam i nie bylo wylewu. A wszy mogly byc to powolanie i tyle. No to jakies tam powolanie mialam i tez sie nie dam. Czemu takie a nie z chrztu. Bo mialam chrzestna iwiecie od razu mnie ksiadz katolicki z kucharka u chrzestnej zajechal. I czy lepszy chrzest czy chrzestna. Oczywiscie ze chrzest a NAJELPSZY rodowod od Jana Chrzciciela i tyle. Jak wylecialam z Francji to lepiej nie pisac. ZENADA. W dupie ich mam i tyle. Przyjda to sie skasuje i tyle. I to wszystko. Co jeszcze? Nie wiem. JEDNEGO DOBREGO ZYCZENIA OD KOGOS W ZYCIU i taki koniec - moze od Malgorzaty Alakok co sie ...mna powiesila. Chyba figury nie wziela, dobrze mi zyczyla i jeszcze ja zajechalam bo mialam figure Alakok tak sie ratowalam przed powieszeniem w liceum. Bo takiej depresji dostalam - o wilkach nie wiedzialam, o dyrektorze szkoly, tu cos wiedzialam,ale co, o urzedach, ulicy do wyburzenia. No ale sie uratowalam.Po co? Bo myslalam ze jestem BIOLOGICZNYM dzieckiem rodzicow wiecie i tyle. No a dalej to nie bede niczego komentowac choc gdybym dostala prace? Ale to wzielam na siebie i tyle. Do szkoly poszlam , rozjebalam sie, a wiecie wszystko i tak bez sensu przez te paczke.Ona byla, matke mialam - powieszona ale byla i tyle. No i wiecie - co mialo sens w sumie? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(