Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedawca we sklepie

moj szef sie o mnie ociera

Polecane posty

Witam, pracuje w sklepie z odzieza ekskluzywna. Pracuje tam od 4 miesiecy. Z tego co wiem przewinelo sie tutaj duzo dziewczyn. Szef wydawal sie w porzadku, dobrze placi, nawet rzeklabym, ze bardzo dobrze jak na taki sklep. Praca lekka, moge sie spozniac do pracy I miec wolne kiedy chce, ale do rzeczy. Niedawno trochce sie spoznilam, w pracy czekal szef, jestesmy na ty, wiec mowi do mnie: asiu jak jeszcze chcesz cos zalatwic to idz, ja postoje za Ciebie. A ze nie mialam juz nic do zrobienia,, powiedzialam: dziekuje, nie trzeba. Poszedlam na zaplecze zostawic torebkie, a on za mna weszedl pod pretekstem poglosnienia muzyki. I stalo sie... Zrobil bardzo glosno, tak glosno, ze nie slyszalam wlasnych mysli. Polozyl swoje rece na moich biodrach, ja stalam tylem, gdy poczulam jego dotyk zamurowalo mnie. Balam sie odwrocic, gdy sie odwazylam I odchylilam glowe w jego strone wrylo mnie jeszcze bardziej. Szef wygladal jak na haju, mial zaperte oczy, falowal calym swoim cialem, krecil biodrami jakby bujal sie na lozku wodnym. Milczalam, stalam nieruchomo, trwalo to jakies 5 minut, albo I wiecej, dla mnie to byla wiecznosc. Nagle... cdn.

Gość 7876867
Widać, że lubisz zabawę z dominującym mężczyzną.

...otworzyl oczy, spojrzal sie na mnie dosc szybko, puscil I wyszedl, tak poprostu sobie poszedl jakby nic sie nie wydarzylo. Nie wiedzialam co o tym wszystkim myslec, przeciez ma zone I troje dzieci. Teraz z perspektywy czasu kojarze, ze takich sytuacji bylo wiecej. Raz jak przyszedl, a ja wtedy bylam w sandalach, spadly mu klucze prosto na mojo stope, zabolalo mnie, wiec jeknelam auuu. On szybko zlapal mnie za stope I zaczal delikatnie, koniuszkiem palca gladzic moja nawierzchnie stopy, potem zaczal przyciskac co raz mocniej I mocniej, az porobily mi sie since.

Tu nie chodzi o to co ja lubie, tylko o to o co chodzi mojemu szefowi? Ja sie nie puszczam.

Tera zaluje, ze wtedy jak mnie wziol za biodro to tez nie zaczelam z nim tanczyc, a moglo byc tak w spaniale. Moze miala bym wiecej kasiuty jak tysiac?

Zapisslam sie na tance, zeby zrobic prrzed nim przedstawienie

A dlaczego mam mu uciac kutasa jak on nic tu nie zawinil, jak bedzie potrzeba to nawet odgryze. Ps. I nie jestem suko knuru.

Ale sie daliscie wszyscy nabrac, to ja fiel, wkrencilasm was w zmyslono chistorie, on wcale nie wlonczyl glosno muzyki tylko jo sciszyl. Chacha a wy rzescie uwierzyli w te bzdury