Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windą po chleba

Tegoroczny bal szóstoklasistów-wasze opinie

Polecane posty

Gość windą po chleba

Jutro (przynajmniej w klasie mojej córki) jest bal szóstoklasistów ,a wraz z nim zakończenie roku tylko dla klas szóstych.Jakie macie wasze opinie? Czy macie dzieci w tej klasie? Co was denerwuję w tej uroczystości i czy uważacie bal za konieczny i potrzebny? Według mnie bal nie jest zły,ale jedna rzecz mnie wkurza.Chodzi o strój.W naszej szkole musi byc strój galowy bo inaczej dzieci bedą przebrane w mundurki i spódnice oraz spodnie szkolne,jeśli ktos będzie niestosownie ubrany.No ,ale przecież to ostatni dzień i szóstaki moim zdaniem mogą byc jak chcą.Na galowo i tak były przez wszystkie uroczystości ,więc powinien być wyjątek.Może jeszcze zamiast pantofelek i balerinek dziewczynki nałozą szare czeszki ,,żeby wygladać jak uczennice ,a nie jak stare baby'' :D

Gość windą po chleba
Proszę o normalne wypowiedzi.

Gość windą po chleba
up up up up up

Gość windą po chleba1223
Wasze opinie o balu.

Gość windą po chleba122356
up up up up up

Gość triu
moim zdaniem stroje galowe to dobry pomysl. w innym razie wszystkie dziewczynki (6 klasa to jesczze dzieci) bylyby powystrajane jak na studniowke. a na studniowke kazda szykowala by sie jak na wesele. i tak juz mamy tendencje do przesadzonego strojenia sie na tego typu imprezy

triu - no i co z tego? To ich ostatni dzień w szkole niech wyglądaja jak chcą!!!!!

up up up up up

Gość attttt
masz dziwne problemy. serio, naprawdę tak Cie emocjonują stroje dzieciaków? dlaczego?