Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Adasiaaaa

Spacerówka ESPIRO AVANT??

Polecane posty

Gość mama Adasiaaaa

Witam:) Czy któraś z mam jest posiadaczką Espiro AVANT albo VAYO? Jest to tegoroczny model spacerówki i chcialabym wiedziec czy jest warte wydać na nią ok 500zł. Jak sie sprawuje na naszych drogach,czy latwo sie podbija na krawężnik? Z góry dziekuje za info:)

Gość alhferti
nie mam i nie pomoge ale powiem jedno ladny wozeczek :-)

Gość Estera0905
Wózki Espiro mają to to siebie , że łatwo je się podbija , są lekkie ale nie radzą sobie z nierównościami chodników .

Podbiję stary temat, gdyż akurat się napaliłam na Espiro active. Czytałam opinie na googlach, generalnie ok, tylko z tym podbijaniem na chodnik coś nie tak jest :) Wypowiedzcie się, proszę !

Gość negresse
Ja również zastanawiam się nad Avant i Vayo, piszcie proszę jeżeli ktoś używa. Na necie widzę, że Vayo nie ma zbyt dobrych opinii, a szkoda bo ten bardziej mi sie podoba.

Gość felcity1988
rowniez zainteresowana jestem avantem, ma wiele plusów. tylko obawiam sie jakos, bo cztalam ze espiro ogolnie jest awaryjna firmą.

Gość dcnjfnrkwe
ja mam espiro (vector pro) i przed zakupem czytałam dużo dobrych opini o tej firmie, z wózka też jestem bardzo zadowolona. nie wiem co prawda jak spacerówki bo sama mam 2 w 1 ale jeśli chodzi ogólnie o firmę to polecam :)

Gość Marta1254
Ja mam spacerówkę espiro avant;-) i co mogę powiedzieć??? jest taki jakiego długo szukałam;-) A przetestowałam wiele w cenach od 500zł. do 100zł.za spacerówkę typu "laska". Espiro Avant polecam!!!! Po pierwsze to co najważniejsze-pokrycie ściągam i piorę w pralce bądz ręcznie, wszystkie 4 koła amortyzowane i ne są tak malusieńkie-co też wpływa na komfort jazdy;-) buda bardzo fajna-bo osłania dość mocno dziecko przed wiatrem czy słońcem a na dodatek rozsuwamy dodatkowy zamek i mozemy zasłonić nią prawie całego śpiącego brzdąca-chroniąc również przed deszczem;-) Jak na tą markę to nawet bardzo dobrze się prowadzi; ma fajny i praktyczny uchwyt na butelkę bądz napój, przydatny pasek,który słuzy do zarzucenia złorzonego wózka na ramię; ma fajną dwustronną mięciutką wkładkę w siedzisku; zabezpieczenie pred złożeniem się wózka lub samoistnym rozsunięciem się siedziska do pozycji półleżącej, ciepły pokrowiec na nózki;-) To chyba tyle;-) Mogłabym się doczepić tylko do jakości materiału-bo mógłby być bardziej ślizgi-co ułatwia czyszczenie i wywabianie plam no i też do tego,że jak składamy wózek to trzeba za każdym raem wypiąć barierkę-choć to nie taki wielki problem bo mocowana jest na klipsy-to tyle pozdrawiam

Gość Marta1254
Jeszcze zapomniałam dodać!!! UWAZAM ZE MARKA ESPIRO TO BARDZO DOBRA MARKA I MAJĄ PRZYSTĘPNE CENY!!! Przetestowałam ESPIRO ENZO EVO 2w1 i rewelacja (gondola bardzo zgrabna i obszerna w środku)-woziłam w niej córkę prawie 9 m-cy, spacerówka na pompowanych kołach także rewelacyjna,obszerna i wygodna...a Espiro AVANT kupiłam bo do małego samochodu na wyjazdy czy wypady po sklepach-niezastąpiona-również na spacerach porą letnią i jesienną A MIESKAMY NA WSI I JESTEM OSOBĄ WYMAGAJĄCĄ więc dziewczyny bez obaw;-) Mój mąż powiedział ze zwariowałam bo przy jednym dziecku przetestowałam 6 wózków spacerowych i dopiero z AVAVT-u jestem zadowolona w pełni;-) NIE KUPUJCIE przypadkiem X-LANDERA XGO czy XS!!!!!!! MASAKRA!!!! JEDEN PLUS TO SZEROKIE SIEDISKO i dobre materiały nic poza tym.....koła małe,sztywne,hamujące i ciagle jakieś usterki a dzieckiem telepie na spacerach.....pozdrawiam i mam nadzieję ze pomogłam. PAMIĘTAJCIE ZE PO ZAKUPIE MOZECIE DO 14 DNI ODDAC WÓZEK BEZ PODAWANIA PRZYCZYNY oczywiście w stanie nienaruszonym;-)

Gość negresse
post Pani Marty śmierdzi reklamą przedstawiciela handlowego... Byłam przez dwa lata posiadaczką X-landera XT i jestem zachwycona. Od niedawna mam Espiro Avant, korzystam z niego rzadko, także jeszcze sie nie wypowiem. Póki co pierwsze wrażenie nie jest dobre. Choć przeprowadzka z 3funkcyjnego wózka z dużymi pompowanymi kołami do twardej parasolki może być rozczarowująca ;)

Gość Marta1254
DO negresse!!!!! Pani chyba sobie żartuje???? PANI NEGRESSE!!! Nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym!!! Tylko zwykłą mamą,która chce dla swojego dziecka najlepszej wygody w miarę niewysokiej ceny a w szczególności wypowiedziałam się na temat wózeczków po to,by pomóc innym niezdecydowanym mamom!!! A jeśli Pani mi nie wierzy to Pani sprawa!!! Mieszkam w małej wsi (Gościno)-okolice Kołobrzegu i nie mam nic do ukrycia; może Pani kojarzy na mapie taka miejscowość??? Jak ma Pani dla mnie ofertę pracy to poproszę-bo obecnie jestem na bezrobociu....A wózek x-lander xgo zaraz po zakupie reklamowałam ze względu na krzywe fabrycznie koło, potem na opadające błotniki,które powodowały hamowanie kółek sztywnych,zupełnie bez amortyzacji i komfortu prowadzenia.

Gość aruskowa
Espiro avant to moja pierwsza spacerówka, więc nie mam porównania z innymi, ale nie podzielę zachwytów nad modelem... Owszem jest ładny, ma w miarę duże kółka, wykonany jest z dobrych materiałów, ale producent nie przemyślał kilku istotnych rzeczy. Najmocniej razi pozycja oparcia- wprawdzie mamy 3 poziomy regulacji kąta nachylenia, ale brakuje tu konkretnej pozycji siedzącej i leżącej- wszystkie są pół-siedzące i -leżące, a poziom środkowy mógłby nie istnieć bo nic nie wnosi. Pasy bezpieczeństwa mają beznadziejny, niewygodny system zapinania. Mechanizm blokowania przednich kół do jazdy na wprost zawodny- u nas starczyły pierwsze spacery w terenie, trochę piachu i mechanizm do wymiany. Na szczęście serwis gwarancyjny Espiro działa bez zarzutów.