Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caroux

sposób na schudnięcie

Polecane posty

cześć dziewczyny postanowiłam,że założę nowy temat, bo z doświadczenia wiem jak ciężko dotrzeć do użytecznych informacji. poza tym chciałabym aby każdy dostał taką szansę jaką dostałam ja. od dwóch lat starałam się zrzucić kilogramy, które nawet nie wiem kiedy przyczepiły sie do mnie. 3 miesiące temu kolezanka dietetyczka pokazała mi dietę 3DChili i od tamtej pory schudłam 10 kg. wcześniej stosowałam rózne diety, tabletki odchudzajace które mi nie pomagały. z perspektywy czasu cieszę sie bardzo ze osiagnęłam cel. kroczek po kroczku kazdego dnia realizowałam ten cel, załuję jedynie ze nikt wcześniej nie powiedział mi o czymś takim, bo dwa lata mojego życia wygladałyby pewnie całkiem inaczej, nie musiałabym chowac sie za jakimis parawanami zamiast ładnych ubrań i jesc ohydnych wiórów namoczonych w wodzie, nie wydałabym też majątku na tabletki i drogie jedzenie. Nie bede nikogo namawiac na siłę,że warto wydac na diete którą zastosowałam ja 39 złotych, bo pewnie kazda z was wie, że tyle kosztuje linea na miesiac. podsyłam link to diety i calej kompleksowej instrukcji na kazdy dzien która kosztuje 39 zl. http://www.dieta3d/#92as4d3a pozdrawiam i czekam na pierwsze wypowiedzi odnosnie efektów:D

dieta tzo jedna rzecz ale tluszcz sie spala po wysilku fizycznym, cwiczyc trzeba (czego ja nienawidze ale musze sie zmusic...)