Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dryblas 23

masa czy wzrost

Polecane posty

Gość dryblas 23

Dziewczyny przy jakim chłopaku czułybyście się bezpieczniej przy niskim powiedzmy 165-170cm ale bardzo dobrze zbudowanym czy przy 185+ ale sama skóra i kości ? ja osobiście czuje respekt przed niskim doyebanymi i pewnie poruszającymi się natomiast dryblasy kościste mnie nie ruszają

Gość Tereska712
Mi się najbardziej podobają faceci powyżej 180 cm dlatego że mam sama 170 cm i fajnie jak jest facet szczupły, a jak za chudy to zawsze może przytyć

uhh jesli dziewczyna niska- to wybralaby tego 1.. ale jak wysoka.. to mialaby problem- bo za chudy tez nie fajny :P.. ja bym wiec nie wibierala nikogo i czulabym sie bezpiecznie sama ze soba :D

Gość dryblas 23
Tereska712 pytanie było przy którym czujesz sie bezpieczniej a nie który ci sie bardziej podoba

Gość Tereska712
a bezpieczniej też bym się czuła raczej przy facecie 185 cm niż przy tym 165cm, pomimo że ten wysoki byłby szczuplutki. A tacy napakowani kolesie czasem trochę sami prowokują i są narażeni na zaczepki.

Gość dryblas 23
bo wiadomo że niscy się dziewczynom nie podobają

Gość knjhgy
Wygląd nie ma dużo wspólnego z poczuciem bezpieczeństwa. Mógłby być wielkim pakerem, a zachowywać się tak, że czułabym się przy nim niepewnie.

Gość mariusz996
często okazuje sie ze ci niscy dobrze zbudowani to są przechuje kumpel ok 165 dojebany kickbokser stoi na bramce na disco mam kilku kumpli ok 170 z którymi nie chciał bym isć na solówe

Gość jakiś tam
A tacy napakowani kolesie czasem trochę sami prowokują i są narażeni na zaczepki. a przeważnie przez te chude koguty po alkoholu ,które później na kolana i prosze nie bij hehe zawsze mnie to rozpierdala

Gość Tereska712
"chude koguty" - ha ha :D

Gość jacoooo
mam 192jestem chudy i bez problemu rozpierdalam tych małych pakerków ta samo jak ich tych 200cm

Napewno nie przy niskim tak jak napisałeś , i cóż mi z tego ż ebedzie napakowany . Facet powinien z reguły być wyższy od Kobiety i miec trochę tego ciałka .

Gość dryblas 23
nie jestem żaden frogo ani to nie jest prowokacja po prostu pytam który typ faceta wzbudza u kobiet wieksze poczucie bezpieczeństwa

Gość dryblas 23
a zresztą niech ci bedzie ze jestem frodo niziołek hehe

Gość dexter
mam 168 cm jestem dojebany pewny siebie z ryja też nie najgorszy co weekend rucham inne panny dryblasy też czują respekt (oczywiście nie wszyscy) i jest ok

Gość dryblas 23
Aha zapomniałbym : sprawdziłem takim programem, co sprawdza ip i dryblas i frodo to ta sama osoba no masz racje jestem frodo! i co ?

Gość dryblas 23
ok jak mówisz tak zrobie hehe po co włazisz do tego tematu frodo czy jak ci tam ?