Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja mam takie pytanie:

Pytanie z serii czy możliwa jest ciąża.

Polecane posty

Ja mam takie pytanie: Jeśli kochałam się z mężem w10 dniu cyklu z prezerwatywą od tamtej poty miałam 1 okres, który trwał 2,5 dnia. Czy jest możliwość że jestem w ciąży? Pomyślicie "głupia" ale ja już mam jedno dziecko i myślałam że jestem specjalistką od TYCH spraw, ale nie. Zamówiłam już testy na allegro- będą jutro, więc sprawdzę na 100% czy jestem w ciąży. O pierwszą ciążę staraliśmy się krótko, ale niestety poroniłam. Drugą donosiłam i urodziłam córeczkę niecałe 2 lata temu. Wiecie co, mam takie przeczucie, że jestem w ciąży dlatego, że tak czułam się tylko raz.Właśnie jak byłam w ciąży.Znam ten ból w dole brzucha, ból żołądka i mdłości, które są na tyle specyficzne, że od razu poznałam. Nie jestem młoda i wiele już przeszłam, znam różne rodzaje bólu, ale TAKI miałam tylko w okresie ciąży. Brałam już różne specyfiki na ten ból ale jednak nic nie pomaga. Mdli mnie codziennie i boli brzuch. W dole brzucha mam średniobelesne skurcze jak "stawianie macicy" w ciąży. Mężowi nic jeszcze nie powiedziałam. Nawet że zamówiłam testy. Brzuch boli mnie od tygodnia. Muszę mieć 100% pewności, że nie jestem w ciąży żeby łyknąć jakieś mocniejsze leki na ten nieszczęsny brzuch....

w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość nunnc
Pozostaje czekanie na testy. Chyba lepiej znasz swoje ciało niż ludzie na forum.

Gość panipamela
wmawiasz sobie

Mam nadzieję, bo nie jestem gotowa na drugie dziecko...

A to ty mieszkasz na jakims odludziu gdzie nie ma apteki tylko przez allegro zamawiasz takie rzeczy? Skoro bylas w ciazy juz to wiesz jakie sa objawy, mieliscie gumke ale czy byla ona cala ?

nie. tylko ta sama gumka zaciskająca kondoma

Gość nunnc
Nie rozumiem o co chodzi z tą gumką zaciskającą?

Gość kasion
dziewczyny, to prowokacja... załóz sobie ta gumke na glupi łep i niech cie maz ta swoja pała puka dalej az zmadrzejesz

Mieszkam na strasznym zadupiu. Siedzę z dzieckiem w domu i nie jeżdże do miasta codziennie. Dlatego kupiłam na all. Nie oglądałam gumki po seksie. Mąż ma że tak powiem wytrysk na bogato, więc nie wiem czy nie wyleciało górą. Już przyjmuję różne wersje. Nawet taką, że jestem dłużej w ciąży...

Te bzduty pisze podszyw :o

Gość Ja mam takie pytanie:,...
Podszyw zaczernił mi nicka.Cała kafeteria. Wakacje się zaczęły i gimgówno szaleje. Dzięki podszywie. To było dla mnie naprawdę ważne. Baw się dobrze szczylu. Znikam.

wy też możecie wypierrdalać, cweluchy brudne 🖐️

Ehhh, podszyw. Żeby to chociaż kogoś śmieszyło.