Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_seksu_31

Dylemat:dobry seks czy miłość

Polecane posty

Gość hfhdxhdhd
szczerze? ja bym gardziła takim ojcem no i gardzę swoim. dla dobra dziecka sie nie zdradza,bo to takze zdrada dziecka nie tylko kobierty,to zdrada całej rodziny

Gość hfhdxhdhd
jakie to musi być niesamowite uczucie byc ze soba na 5 lat i cały czas czuc wielkie porzadanie, a kobieta jest chetna to nowych rzeczy, pieszczot itd... jak facet to ma to mu zaczyna odpierdalać i szuka i tak nowej dupy,bo chocby nie wiem na co kobieta sie zgodziła nigdy nie będzie kimś innym,obcym,drugim,nowym :(:(:(

Gość Tell_my_why...
slysze oburzenie, cos moje panie prawda was boli ze robicie sie coraz mniej atrakcyjne, a sa nowe, mlode , maja piekne ciala, brak celuitu, duze jedrne piersi, pieknie si eubieraja itd. coz czasu nie cofniecie i to was tak boli, bo wiecie co sie dzieje u was w zwiazku, jak facet was zaczyna zlewac, i zdajecie sobie sprawe ze moze tak sie zachowuje bo ma mlodsza..., lub ochote na taka... coz.. zycie... tylko teraz nie wymieniajcie jakie to wy jestescie zgrabne, zadbane, jedrne i otwarte na wszystko, bo czzasu nie cofniecie

Gość hfhdxhdhd
ludzie nie tkwijcie w martwych związkach 'dla dobra dzieci" to dla nich nie jest dobre jak źle sie dzieje między rodzicami,kłótnie,widoczny brak milosci ( bo dzieci to widzą) to lepiej sie rozstać,ja sama zaczełam marzyć żeby sie rozwiedli i to w takim wieku gdzie stereotypowo rozwód dla dzieci jest największym koszmarem gorsze jest wysluchiwanie wiecznych pretensji awantur moja mama dla ojca jest zimną rybą i świętą dziewicą a ojciec jest dziwkarzem dzieci będą szczęsliwe jak rodzice będą szczesliwi a nie będą skoro ze sobą się męczą. ja chyba nie bede brala slubu,po co to jak ludzie są za slabi na milosc

Gość hfhdxhdhd
zycie... - w takim razie życie jest gówno warte nie wiem co ja robie na tym świecie :O chce czegos innego ale wszyscy twierdzą ze tak nie ma dobra nie ważne

Tell_my_why... slysze oburzenie, cos moje panie prawda was boli ze robicie sie coraz mniej atrakcyjne, a sa nowe, mlode , maja piekne ciala, brak celuitu, duze jedrne piersi, pieknie si eubieraja itd. coz czasu nie cofniecie i to was tak boli, bo wiecie co sie dzieje u was w zwiazku, jak facet was zaczyna zlewac, i zdajecie sobie sprawe ze moze tak sie zachowuje bo ma mlodsza..., lub ochote na taka... No cóż samcu ;) przyjdzie moment że cie nawet taka nie opluje :classic_cool: i zostaniesz sam :D:D fajna dojrzała kobieta zawsze znajdzie amatora i do konca zycia może choc nie zawsze chce :P

Gość hfhdxhdhd
o kurwa teraz piszesz jakby to byla wina kobiet ze sie starzeją :O:O czyli jak kobieta zostanie zdradzona z mlodszą to jej wina,bo sie zestarzala i zbrzydła!!! a faceci to kurwa sie nie starzeją,są zajebisci,piękni,nie faceci są oblesni nawet jak są mlodzi..kutas wygląda obrzydliwie,ciala macie koslawe wstrętne i owlosione :O jestescie brzydcy!

Gość hfhdxhdhd
nie dziwcie sie ze kobiety nie chcą seksu skoro nie chcą to moze dlatego ze ich nie zaspokajacie,to wy jesciescie kiepscy w łóżku ..no i obleśni jestescie,chociaz jestem kobietą widze ze mamy lepsze ciala i ladniejsze twarze

Gość Tell_my_why...
sluchaj to jest przykre co pisze. kiedys naprawde bylem normalnym gosciem, szukalem swojej ksiezniczki. Niestety popier***ne zycie pokazalo ze nie ma czewgos takiego, to tylko w bajkach.... najchetniej bym zaskarzyl wszystkich z dziecinstwa co mi takie pierdoly opowiadali, bo liczylem majac 20 lat na taka wymarzona kobiete i co? byla, tylko jak zobaczyla jak jestem zakochany to wykorzystywala to tylko i nic wiecej... wiec od tamtego czasu, koniec, zyje tak jak sie zyje w tych czasach... szkoda, ale ja juz sie zmienilem i coz... zyje dalej

Tell_my_why...----> teraz juz wiem skąd te frustracje :classic_cool: S_Mku 👄 słoneczko ty moje ;)

Gość hfhdxhdhd
nie zwalaj na zycie kazdy sam za siebie odpowiada ja czasem mam ochote pozabijac wszystkich facetow,ale nie pozabijam bo mam rozum moj ojciec tez pierwszy do wypominania jaka mama zmeczona,jaka zniechecona a jak kurwa ma nie byc zmeczona jak on palcem nie kiwnął w domu,zawsze gdzies spierdalal z kolegami,wydawalo mu sie ze jak pracuje do 16 to potem piwo na stół i koniec. a kobieta ma zapierdalac,ciagle sprzatac,zmywac bo to w koncu babskie zajęcie kobieta poswieca cialo rodząc dzieci usluguje mezusiowi a ten jej wypomina ze ta seksu nie chce.I ze rozstepy sie pojawily po ciąży. Najwieksi skurwiele to ci co zdradzją kobiete jak jest w ciąży :O a ojciec smierdzacy,nie dbajacy o higiene i sie tak do lozka wpierdalal ja bym sie porzygala a ten kurwa seksu chcial

v34 👄 ...tylko teraz nie wymieniajcie jakie to wy jestescie zgrabne, zadbane, jedrne i otwarte na wszystko, bo czzasu nie cofniecie tell...za cienka masz wyobraznie,ale takie wlasnie jestesmy. ty czasu tez nie cofniesz.i nie szczyc sie tak romansem ze stazystka,czy praktykantka,bo ona prawdopodobnie tak sie ,,stara,, tylko z mysla o korzysciach zawodowych.

eddita v34 ...tylko teraz nie wymieniajcie jakie to wy jestescie zgrabne, zadbane, jedrne i otwarte na wszystko, bo czzasu nie cofniecie eddita 👄 Jestem zgrabna seksowna,dobrze gotuje, piorę, sprzatam i zarabiam wiecej od niego!!!😭

Gość jyjgyjyjjjyj
ona prawdopodobnie tak sie ,,stara,, tylko z mysla o korzysciach zawodowych. - to samo pomyślalam. ja sie powaznie zastanowilam nad sensem związku z facetem i stwierdzilam ze lepiej sie w to nie pakować obym sie nie zakochala i nie zaufala,ale raczej nie mam sie co martwic bo faceci są powtarzalsni i schematyczni,nie ma w kim sie zakochac,a ja jestem nieufna z natury i dobrze,wiem przedwczesnie ze faceci zdradzają i są zjebanym bezuczuciowym gatunkiem

Gość zzzarrraaa
Tell me why ma racje ale zgodze sie tylko z tym ze wszyscy maja prawo zdradzac jeżeli facet zdradzi kobiete to i kobieta może tez zdradzic faceta.

Gość hfhdxhdhd
ona prawdopodobnie tak sie ,,stara,, tylko z mysla o korzysciach zawodowych. - to samo pomyślalam. ja sie powaznie zastanowilam nad sensem związku z facetem i stwierdzilam ze lepiej sie w to nie pakować obym sie nie zakochala i nie zaufala,ale raczej nie mam sie co martwic bo faceci są powtarzalsni i schematyczni,nie ma w kim sie zakochac,a ja jestem nieufna z natury i dobrze,wiem przedwczesnie ze faceci zdradzają i są zj**anym bezuczuciowym gatunkiem

Gość hfhdxhdhd
faceci to frajerzy,narzekają na materialistki ale one wiedzą co robią,facet sie do niczego innego nie nadaje,jedyne co wartosciowego moze mieć to kasę z natury jestem romantyczna,nieraz snilam o prawdziwej milosci,o tym jak to sie kochamy,ale wiem ze to tylko marzenia moglabym dac wszystko facetowi ktorego bym kochala ale wtedy zapewne by mnie zranil wiec lepiej nie

hfhdxhdhd---> to moze spróbuj tak wszystkiego nie oddawac?:classic_cool: wiesz bo to tak troche zabieranie sobie siebie ;) Jesli odchodzi facet to wiekszości kobiet wali sie świat. Nie ma nic bardziej głupiego niż zrobić sobie z faceta pępek swojego jestestwa :P

Gość ANES07
ale wiepsz z ciebie nieziemski zamiast mózgiem myślisz kutasem zresztą jak większość was wsadz sobie chuja w butelkę jak rady nie możesz dać sobie z nim

Gość hfhdxhdhd
naciągajcie facetów na kasę bo i tak was zdradzą :D zdradzajcie ich zanim sami to zrobią ruchajcie sie z szefem dla awansu :classic_cool:

Gość Fan_seksu_31
Przynajmniej jeden facet zajrzał tutaj i mnie rozumie. No i co z tego, że lubię anal??? Sam też lubię pieścić dziurkę kobiecie, robić minetę, jestem otwarty na eksperymenty. Moja narzeczona nie jest kłodą, ale ciągle nie i nie i nie ... A może byśmy kupili wibrator, a ona ale po co i tak w kółko... na pamięć znam jej tą grę wstępną i nudzę się. Seks jest ważny w życiu mężczyzny czy się wam to podoba kobiety czy nie i już nawet nie chodzi o to jędrne ciało, ale właśnie o te eksperymenty. Podnieca mnie gdy jestem panem takiej suczki... zresztą wiele kobiet lubi być suką w łóżku. Tell_my_why i co ciągniesz ten romansik? Naprawdę u mnie było podobne, mała od razu zaczęła się koło mnie kręcić. A jeśli chodzi o rozstanie to nie tak łatwo przekreślić życie z narzeczoną, moi znajomi ją znają, rodziny się lubią i wiem, że to jest fajna babka poza seksem. A młoda... no to wielka niewiadoma, ale zaczęło mi się robić niewygodnie, bo młoda myśli, że jest moją dziewczyną i zaczyna jej nie odpowiadać, że spotykamy się jedynie w tygodniu. Może się domyśla.

Gość hfhdxhdhd
oczywiście szef musi być żonaty i starszy o conajmniej 15 lat :classic_cool: wtedy na pewno nie stracicie pracy :D:D tylko że ja znam siebie i wiem ze jakbym sie zakochala to juz niedaleki krok do tego by facet stał sie dla mnie wszystkim..nie mówie o tym żebym olała resztę życia,znajomych i tak dalej ale o to ze wtedy na pewno siwat by mi sie zawalil jakby zdradził

Gość Fan_seksu_31
NO i młoda ma pretensje, że nigdzie nie wychodzimy, więc ściemniłem jej, że mam żałobę i mi nie wypada.

Gość Fan_seksu_31
Postanowiłem, że porozmawiam z narzeczoną ten ostatni raz. Jeśli się nie zmieni to spróbuję z młodą. Nie jestem żonaty, więc mam prawo do zmiany zdania.

A jeśli chodzi o rozstanie to nie tak łatwo przekreślić życie z narzeczoną, moi znajomi ją znają, rodziny się lubią i wiem, że to jest fajna babka poza seksem. taaak to bardzo ważny argument do ślubu :classic_cool: jeszcze tylko przyklepać to 30 letnim kredytem i az do grobowej deski szczesliwosc :D:D

Gość Tell_my_why...
widzicie tylko pisze jak jest, jak to wyglada a wy atalujecie conajmniej jak obroncy tv trwam o multipleks... sa teraz takie czasy, bardzo zle ze sa, ale chcieliscie zachodu, chcieliscie zeby do wszystkiego byl dostep to teraz macie. tak czy inaczej glowna wine ponosi za o PRL ktory tak wychowal rodziny, czyli na pijanstwie, kradziezy itd., to teraz sie przenosi na dzisiejsze czasy, czyli atak na kosciol, a mimo wszystko dzieki kosciolowi slub jeszcze cos znaczyl. teraz to tylko zabawa i swoje potrzeby, ale pewnie niech polacy tak dalej wybieraja w polityce to juz wogole nic nie bedzie z milosci, wiary, uczucia ... pewnie ze zdradzaja tez kobiety, nawet ten tred bardzo sie powieksza w ostatnim czasie, ze kobiety korzystaja z kogos czysto fizycznie .... mezczyzni inna bajka, bo standardowo korzystaja z dziwek, a jesli mialbym wymieniac znajomych, lub osoby ktore poprostu znam, to az rece opadaja kto korzysta.... ale tak jest i bedzie, jeszcze tylko legalizacja skretow to juz wogole bedzie to zacna zielona wyspa.... co rozni twojego PRL-owskiego ojca z mezczyznami w tych czasach kiedys bylo chlanie, byli smierdziele nie dbali o siebie... to bylo odrazajace... w tych czasach czlowiek o siebie dba, faceci sa zadbani, dobrze ubrani, w domu kochajacy maz, ale co drugi dzien na godzinke dla rozladowania

Gość hfhdxhdhd
oo tak,ślub bo wypada,co by rodzina powiedziała jakbyś sie rozstał :D:D zdradzać to też wypada co nie? :D tylko nie wypada ślubu nie brać :D

Gość ANES07
ale z ciebie wiepsz nieziemski jak nie potrafisz poradzić sobie z kutasem to zapakuj go w butelke

Gość hfhdxhdhd
ci co korzystają z dziwek to największe dno,tak jak dziwki to dno tak ci co z nich korzystają. a kobiety po prostu przejrzaly na oczy,skoro faceci zdradzają kobiety tez chcą zeby poczuli jak to jest...no i po co sie poswięcac i byc wierną skoro to tylko jednostronne?