Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona523

slub w wieku 21\22 lat kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam 21 bez przymusu. W ciąże zaszłam miesiąc po ślubie. Jesteśmy już 2 lata po ślubie.

Gość gość
To znaczy, że znajoma, która wzięła ślub w wieku 38 lat będzie szczęśliwsza? A jej związek będzie trwalszy? Ja mam już 27 lat. W wieku 21 lat planowałam z ówczesnym partnerem ślub. Nic z tego nie wyszło. Być może na szczęście. Teraz znów planuję ślub z obecnym partnerem. Ale wydaje mi się, to nie potrzebne. Gdyby to tylko ode mnie zależało, to nie wiem czy bym się zdecydowała.

Szczęścia. Każdy niech bierze ślub kiedy chce :D Ja wolę najpierw skończyć studia, potem znaleźć stałą pracę i ślub wziąć przed 30stką, inni gdy tylko dostaną dowód.

Gość gość
a co to znaczy brać ślub z przymusu ? Dziwna sprawa w ogóle... My z narzeczonym planowaliśmy ślub jak miałam 21 lat, dosłownie na 6 miesięcy przed weselem okazało się, że jestem w ciąży, ciąga zagrożona więc ślub się nie odbył dla dobra dziecka. Potem urodziłam. Dzisiaj mam 23 lata, roczne dziecko a za miesiąc nas wymarzony ślub, który planowaliśmy od dawna :) Nikt mnie do tego nie zmusza, nie zmuszał i nie zmusi- bo chce! Ja i mój przyszły mąż :) A to, że mamy dziecko to cudowny prezent przed ślubny i tyle :) Powodzenia życzę wszystkim młodym mamom i żonom :) I uwierzcie mi, to nie jest tak, że życie zmarnowane- to nowy, piękny rozdział życia :)

Gość gość
w ogóle śmieszy mnie to podejście- małżeństwo po 30tce, macierzyństwo po 40tce. Ludzie kochani a co to ma być jakaś recepta na udane życie ? No sorry, ale każdy ma inne plany, cele i pragnienia. Znam dziewczyny, które w wieku 19 lat zostały żonami i mamami- wszystkim się wydawało, że zmarnowały sobie życie. Dzisiaj większość z nich robi karierę, ma u boku kochanego męża i już dziecko, które chodzi do szkoły. I wiecie co ? żadna nie żałuje, bo uważa, że w młodym wieku wyszła za mąż, ustabilizowało jej się życie, zajęła się dzieckiem kiedy sama była młodziutka, miała więcej siły i fajne podejście. Dzisiaj robi karierę, a dzieciak z mężem ją wspiera. Co w tym złego ?

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no i teraz slub potem rozwod no 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y