Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana231273

Problem z Chłopakiem

Polecane posty

Gość Zakłopotana231273

Ja i mój chłopak mamy po 20 lat- jestesmy ze sobą od 2. Moj problem polega na tym, ze on nigdy nie pocałuje mnie ani nie przytuli jeśli mu się nie chce uprawiać seksu... Czuje potrzebę przytulania i całowania tylko jak ma ochote na mnie.. Zauwazylam też , ze chyba nie do konca mnie szanuje.. Ostatnio jak leżelismy na łózku to on podciagnal mi spodenki i zapytal czy może popatrzyć na moje pośladni, ja powiedziałam, ze nie , bo się wstydze ( w żartach ) a on zdzwiony zapytał :Wstydzisz się pokazac mi swoj tyleczek? haha a zaraz bedziesz sie przede mną wypinała ... " albo ostatnio całowalismy sie i dotykalismy i on sie tak usmiechal i ja sie go zapytalam z czego sie tak cieszysz , a on mi na to , ze zaraz bedzie mnie stukał .. i dlatego ,sie cieszy.... JAk byłam u rodziny na tydzien jak wrocilam i sie zobaczylismy to on sie rzucil na mnie a ja mu mowie spokojnie... a on na to nie da sie spokojnie, tydzien przeciez nie dupczylem.... A jak po imprezie poszlismy spac - on byl pijany, ja tez ale duzo mniej. to zaczal się do mnei dobierac , ja nie miałam ochoty, no ale nie umiem mu odmówic.. zajał sie tylko swoja przyjemnoscią ( chwilami mnie bolalao i to bardzo bo ma duzego penisa) byl bardzo niedelikatny.. potraktowal mnie wrecz brutalnie i potem sie odwrocil.. ja mu mowie , ze potraktowal mnie jak dziwke a on na to ze jestem jego dziewczyną i tak powinno być., na drugi dzien stwierdzil, ze nic nie pamieta. Ogólnie na codzien jest dla mnie bardzo dobry, pomaga mi, duzo czasu spedzamy ze sobą, rozmawiamy, rzadko sie kłócimy... Nie wiem jak mu to wytlumaczyc , ze powinien mnie bardziej szanować w tych sprawach, jak mu to przypomne albo podkesle co powiedział to się zaczyna śmiać i jest mu troche głupio.

Gość Zakłopotana231273
nikt nic nie doradzi??

Gość malwina 123456
traktuje cie jak dziwke i tyle

Gość meeeeen
co się dziwisz chłop nie jeebal przez tydzień to cie wypukał na ostro :D Ludzka rzecz :D Taka rola worka na sperme :O :classic_cool:

Gość Zakłopotana231273
Ale przeciez okazuje mi tez milosc, mowi, ze mnie kocha .. jest dla mnie bardzo dobry, to tylko pare incydentow w ciagu 2 lat, jednak troche zabolalo..

Gość malwina 123456
w sexie sluzysz mu tylko do zerzniecia sorki taka jest prawda

Gość Zakłopotana231273
Ale jak uprawiamy seks to on sie stara zebym ja doszla...

Gość meeeeen
Jak sie stara? Dyma cie w piczu i tyle :classic_cool:

Gość traktuje cię jak
obiekt seksualny , żadnego uczucia, tak nie zachowuje się zakochany facet , za każdym razem gdy bedziesz dawała dupy temu burakowi przypomnij sobie ten topik zrób mu test odmów seksu i czekaj na reakcje załoze sie ze zwinie zagiel po 5 min . bo nie bedzie miał co z tobą robic

Czy dobrze rozumiem, że uważasz, że Cię nie szanuje, bo używa słów: wypinać, stukać, dupczyć? 😴

Gość traktuje cię jak
co z tego ze mówi kocham ? słowa słowa puste słowa , kazdy z nich mówi kocham gdy stoi mu fiut mówi kocham a gdzie czyny , niestety nie pokazał tego bo nie ma czego

Gość gagah
Zakłopotana231273 Jesteś cud nie kobieta facet traktuje cie dobrze a powiedz mi robisz mu loda z połykiem spermy ?

Gość Zakłopotana231273
tak robie ... W łózku robimy wszystko oprócz analu , raz próbowalismy i ani mi ani jemu sie nie podobało.

Gość gagah
Zakłopotana231273 To super kobitka jesteś facet ma szczęście że na Ciebie trafił nie przejmuj się tym "problemem" bo tak naprawdę go nie ma zaspokajaj go i wszystko będzi ok i nie słuchaj tych głupich zdzir z forum :)