Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceramika z opoczna

A są tu kobiety które zaszły w ciążę od razu bez żadnych starań?

Polecane posty

Gość ceramika z opoczna

Dookoła starania, a ja pytam jak w temacie. Decyzja o dziecku, seksik, a po 2 tygodniach ciąża.

Gość ceramika z opoczna
Fajnie bo ja myślałam, podczytując to forum, że jestem jedyna.

Gość Zgizgi
Heh ja tez tak miałam w pierwszym cyklu :-)

2 cykl po odlozeniu tabletek wiec pierwszy byl jeszcze rozregulowany a w nastepnym sie udalo.

Gość Ania34-Wrocław
obecna :) i od razu blizniaki-parka juz jest i wystarczy:)

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
gaja_86 ale Ci zazdroszczę my staramy się 3 miesiąc ale nadal nic może jakaś dobra rada od Ciebie to może nam się uda:)

Gość fhju
Ja mam 3 dzieci i nigdy nie było żadnych starań. Po prostu decydowaliśmy się na dziecko, uprawialiśmy seks kiedy chcieliśmy i już była ciąża. Myślę że wiele par zamiast decydowac się an dziecko się o nie stara i przez to tracą miesiące.

Gość abcdefgkobieta
starczył jeden raz bez zabezpieczenia i bach - ciąża :)

gaja_86 ale Ci zazdroszczę my staramy się 3 miesiąc ale nadal nic może jakaś dobra rada od Ciebie to może nam się uda:)

ja;-) odstawiłam tabsy, odczekałam miesiac i bach. Bez żadnego liczenia. Sex jak wczesniej codziennie.

Gość dokladnie ZZO
2 od razu zaplanowane 3 wpadka,antykoncepcja zawiodla...ciaze zawsze za pierwszym razem...

Ja w drugim cyklu bo w pierwszym przegapiliśmy dni płodne. W drugim sprawdziłam je testem owulacyjnym i się udało.

Gość pęczek drutu
u nas też za pierwszym podejściem. i to bez żadnego cudowania, obliczania dni płodnych, mierzenia temperatury. tak "na oko" obliczona owulacja (po śluzie) i tyle.

Przy pierwszym dziecku 2 lata starań. Przy drugim jeden cykl po ciąży i bach. Nawet nie zdążyłam pomyśleć;)

Gość ceramika z opoczna
Rada? Przestań się starać, a po prostu uprawiaj seks by dał frajdę.Kobiety tutaj za bardzo się spinają, podporządkowują wszystko temu celowi. A potem rozczarowanie. Im więcej czasu tym wieksze rozczarowania i potem echo.

ceramika z opoczna myślę że masz rację w naszym przypadku tak właśnie jest aleo dpuszcze co ma być to będzie może w tedy się uda :) mam nadzieję :)

hmm... dobra rada sama nie wiem, chyba wielkie szczęście:) Teraz staramy się o drugie dzieciątko i mamy nadzieję, że i tym razem owocnie:) Może radą będzie poszukanie dobrego lekarza, który wszystko rzetelnie wytłumaczy i pokieruje trafnie drogą do upragnionego maleństwa:)

staram się o dobrego ginekologa ale tu gdzie mieszkam najwyraźniej trudno o takiego

starałam się nie zajść i wystarczyło parę godzin za późno wziąć tabletkę;) z drugim wyszło w trzecim cyklu, ale pewnie dlatego, że celowalismy w dziewczynkę, wiec w okolicach owulacji seksu nie było

Gość diablq234
ja tak samo, za pierwszym razem. Czytając wcześniej to forum, myślałam, że to niemożliwe... Jakież było moje zdziwienie ;-D

Przy pierwszym dziecku 2 lata starań. Przy drugim jeden cykl po ciąży i bach. Nawet nie zdążyłam pomyśleć;)

Gość ghjvvb
u nas rowniez za pierwszym razem:) akurat w okolicach owulacji było przytulanko i teraz synek ma 9miesiecy:)

zazdroszczę wam :(

Gość kasion
u nas rowniez udalo sie za pierwszym razem bez zabezpieczen, a teraz mamy 3 miesiecznego Adasia:)

ja teraz zazdroszczę tym, co nie mogą, nie chcę już dzieci, a z taką płodnością to się nerwica za chwile przyplącze...

Gość diablq234
KOCHAM SŁODYCZE... (ja też uwielbiam!) - ja bym ci radziła, abyście przestali się starać... Nie licz dni, nie kochaj się na zawołanie, nie staraj się na siłę... a zaskoczysz ;-) Często problem tkwi w psychice. Najlepiej przestań czytać kafe i inne fora o ciąży aby się nie nakręcać :) Pozdrawiam i życze abys tu wróciła z problemami typu mdłości, senność, przyrost wagi... ;D

diablq234 na pewno masz rację i mam ogromną nadzieję że wrócę tu właśnie z dolegliwościami ciążowymi :) ale nie mogę już nic na to poradzić że ogromnie bym już chciała być w ciąży :(

Gość diablq234
eh, życzę Ci tego z całego serca. Taka perełka zmienia życie :)

Gość czarrymarrrry
cześć, za kilka godzin kończą sie moje aukcje. sprzedaję sukienki - głównie nietrafione prezenty. więlszosc nowych, z metkami, znanych firm. stan idealny. POLECAM przykładowe aukcje, ale polecam sprawdzić też inne: all e gro.pl/sukienka-mona-koralowa-czerwona-220zl-wesele-i2446843747.html a l leg ro.pl/sliczna-nowa-sukienka-pretty-girl-jedyna-bufki-i2446843974.html TRZEBA USUNĄĆ SPACJE Z ADRESU ! :)