Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna matka polka

przestałam karmić piersią z wygody...

Polecane posty

Gość wyrodna matka polka

na początku mówiłam,że mam problemy z pokarmem,że mały nie chce ssać itp tak naprawde miałam duuuużo pokarmu i mały chciał ssać tylko że 24 na h i powiedzialam koniec i przestalam kiedy zaczełam się w miare wysypiać i czuć trochę wolności dopiero wtedy zaczęlam sie cieszyc z mojego maleństwa czy na parwde postapilam az tak zle?????

Gość wyrodna matka polka
??

Gość wyrodna matka polka
a to wszystko dlatego że to mleko mi zsiadło :-( i zaczęłam je przerabiać na ser typu feta i sprzedawać na straganie po 5 zł za kilo

Gość fdsfdddddddddddddddddd
Mi już po porodzie podano zastrzyk na ustanie laktacji. Lekarz sam się zapytał czy chcę karmić piersią czy nie i zaproponował zastrzyk. Po nim już mi się mleko nie tworzyło. Znajomym mówiłam, że nie mam pokarmu i tyle. Jeszcze mi współczuli, a specjalnie to zrobiłam.

Gość wyrodna matka polka
dodam ze moje dziecko i tak jest na nutamigenie bo ma AZS lekarz mnie oskarżał że to moja wina ze ma AZS bo pezestałam karmić,a to pojawilo sie u niego od razu po powrocie ze szpitala

Gość wyrodna matka polka
ja tez robilam z siebie ofiare zeby mi nie truli

Gość idz niech sie spyta
przez to wasze dziecko bedzie bardziej podatne na alergie i choroby idiotki ,biedne dziecko

Gość idz niech sie spyta
po co w ogole robilyscie sobie dzieci ?przez ciebie bedzie musialo sie mezcyzc cale zycie z azs a mówisz to tak jakby ci sie zupa przypalila idiotka ! :O i

No i bardzo dobrze :) szkoda tylko że zabrakło odwagi cywilnej żeby szczerze powiedzieć że nie karmisz bo nie masz na to ochoty

Gość wyrodna matka polka
a wiesz co to jest azs idiotko? napislaam wyraznie ze moje dziecko mialo alergie od poczatku juz przy karmienii piersia

Gość idz niech sie spyta
wiem co to jest szmato, jak nie chcialas karmic do moglas chociaz odciagaac ten pokarm

Gość wyrodna matka polka
a dzieci sie robi po to zeby karmic piersia czy wychowywać ??

Gość htffhtt
karmienie piersia wcale takie zdrowe nie jest :o jedzenie, mieso nafaszerowane sztucznymi rzeczami,chemia i wszytsko przechodzi do dziecka przez mleko matki, w dupe sobie wsadzcie matki polki swoje teorie na temat jak to karmienie cyckiem jest takie zdrowe :o ps tez bede karmic mlekiem modyfikowanym :) 🖐️

Gość wyrodna matka polka
idz prymitywna kobieto leczyc gdzies idziej swoje kompleksy :)

Gość idz niech sie spyta
usprawiedliwiaj sie kazdy lekarz ci powie ze najzdrowsze jest mleko matki , dziecmi sie opiekuje i wychowuje a nie idzie na latwizne zeby tobie bylo dobrze

Gość idz niech sie spyta
jakie kompleksy ?:D załozyłąs prowkoujacy temat wiec nie bede ci przyklaskiwac tylko pisze prawde !

Gość moja siostra
od urodzenia dziecka karmigo mm-dziecko nigdy nie chorowało, nie miało nawet kataru (ma 10 m-cy). Koleżanka (urodziła tydzien przed moja siostra) doi swoja córkę non stop i jej dziecko przeszło już: zapalenie gardła, zapalenie ucha, kilkanascie razy miała silny katar i chorowała na ospę. wniosek: nie zawsze karmienie mm jest gorsze, a mleko naturalne lepsze.

Gość moja siostra
*doi cycem miało być

Gość idz niech sie spyta
i koniec kropka. a jak dla mnie mozesz swojego bahora karmic nawet betonem

Moje dziecko nie chorowało dopóki karmiłam je piersią :) a później karmione mm NIESPODZIANKA też nie chorowało i do dzisiaj nie choruje :p

Gość wyrodna matka polka
ale nie uważasz że można się wypowiedzieć w bardziej kulturalny sposób >? widzisz nie które matki nie są w stanie tak się poświęcić i przy okazji zapuścić,dla mnie też liczył się mąż,stawiam ich na równi a nie jak nie które kobiety wyrzucają męża z łózka byle by tylko karmić a potem dziwią się że sobie kochankę znalazł-bo tych tematów jest tu mnóstwo

Gość htffhtt
a azs i alergie maja tez dzieci karmione cycem znam wiele przypadkow gdzie dzieci karmione cycem sa chorowite, a te po mleku modyfikowanym zdrowe jak ryba, wiec nie ma reguly. Zadna krzywda sie dziecku nie dzieje na mleku z butli, a dodatkowo ma zadowolona mame, co tez jest wazne, a nie taka frustratke jak ty :)

Gość wyrodna matka polka
jezuu ile w tobie zawiści kobieto

Gość wyrodna matka polka
a i po mleku mm nutramigen-azs zniknęło :) wiec nie udawaj wszystko wiedzącej :)

Gość mireczkowataa
moim zdaniem postąpiłaś głupio- ale to Twój wybór. Jeśli czujesz sie z tym dobrze i ważniejsza dla Ciebie jest Twoja wygoda to cóż...akurat takie macierzyństwo sobie wybrałaś. Mi nic do tego. Tylko po co zakłądasz ten temat?

Gość traktuje cię jak
ja wytrzymałam tydzień i obrzydziłam się tak do karmienia ze teraz jak widze babe z cycem na wierzchu to najchetniej udusiłabym ją od razu , dla mnie było nie do przyjecia pokazywac cycka dziecku tego samego którego ogladał jego ojciec w innym celu to tak jakbym mu pipe pokazała i kazała z niej jesc , nie czuje tego , nie widze ohydna sprawa karmienie cycem od tego jest butla i mleko do przygotowania gdy bierzecie pod swoja opieke chomika królika czy innego pieszczocha tez nie pokazujecie mu cycków i nie dajecie jesc z tego a teraz mozecie sobie ulzyc i oburzyc tępe idiotki z wymionami na wierzchu!

Gość fgvbsfg
matki polki a potem placza ze maja zwisy zaamiast cycków :D ostatnio tu jakas pokazywala cyce po 2 dzieciach, a fuuuj :o mleko modyfikowane jest bardzo dobrym rozwiązananiem :)

Gość wyrodna matka polka
zakładając ten temat liczyłam się z innymi poglądami ale wyzwiskami,pełna kultura ma być a nie jakieś wyzwiska od szmat:/

Gość wyrodna matka polka
ja karmiłam 3 miesiące i też moje piersi nie wyglądały apetycznie ale kremy masaże,ćwiczenia i tabletki anty zdziałały cuda,tylko że to była ciężka praca ale efekt jest super:)

Gość idz niech sie spyta
ja nie karmie zatrudnilam sobie surgoatke co z tego ze cycki ci nie zwisina jak masz juz rozjechana peeezde :D