Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnan55

Jak sie ubrać...

Polecane posty

na pierwsze spotkanie z chłopakiem poznanym w internecie? chyba się w nim zakochałam, chciałabym się mu spodobać. Co ubrać? doradźcie

wiesz no możesz krótką spódniczkę do kolan, bluzeczkę zwiewną, ciemne pończoszki i jakieś eleganckie sandałki na obcasie

właśnie mam taki plan, ale wtedy ma być gorąco więc rajstopy odpadają a spódniczkę mam ale nie wiem czy nie za krótką:(

nie za krotką, a jeśli masz opalone nóżki to nie musisz pończoszek ale eleganckie sandałki na szpilce takiej ok 6,7cm idealne

mam 20 lat... czuję się elegancką kobietą ale w upał 30 stopni nie założę rajstop...

Gość buahahahahahahahahahahahahhhhh
Perwersja ale perrdolisz :O myślałby kto,że Ty taka elegancka zawsze :O Oczywiście trzeba się ubierać adekwatnie do sytuacji, ale z tymi pończochami to już przesada :O

Nie zawsze. Jak idę do sklepu to chyba oczywiste, że rajstop ani pończoch nie zakładam. Ale jak idę z mężem na kolację to nawet przy odczuwalnej temperaturze 40 stopni zakładam pończochy. 🖐️

ja się nie będę spotykać z eleganckim panem tylko ze zwykłym chłopakiem... nie muszę się chyba tak bardzo elegancko ubierać... mam zamiar ubrać turkusową spódniczkę sandałki na koturnie, białą bluzkę na ramiączkach i beżowy żakiet, może być?

Gość attttt
może być. będziesz ładnie wyglądała :-) . savoir-vivrem się nie przejmuj, dopóki nie brylujesz na kolacji z królową angielską.

Gość adekwatnie
...do okazji,pogody ,wieku i figury:)Ty juz wiesz chyba w czym ci dobrze?No i nie pokazuj wszystkiego od razu...;),czyli jak pokazujesz ładne nogi,to daruj sobie ogromny dekolt czy przezroczystą bluzkę,bo będziesz wyglądać jak dziwka. Najlepiej ubrać się z klasą,seksownie,ale nie wulgarnie.

dziękuję za pomoc! chyba zmienię bluzkę.. albo nie będę zdejmować żakietu, o!

Gość .Zulluss
bluzki nia zakładaj wcale:) i majtek tez nie:))