Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aika 777777777

mój facet , zero szacunku pomocy

Polecane posty

Gość Aika 777777777

jestem z pewnym facetem jest ode mnie sporo starszy ale to akurat jest nie ważne on nie zachowuje się normalnie znika z domu czasem go nie ma kilka dni jeździ do innego domu i tam nie wiadomo co robi imprezuje , chleje pewnie dziwki sprowadza nie wiem nie umiem z nim rozmawiać po prostu nie potrafię , kiedy już dochodzi do poważniejszych awantur i mówię że się wyprowadzę przeprasza itp a jak jest pijany to jak tak powiem to powiedzieć żebym się zamknęła bo i tak nie mam gdzie nie wiem co z nim zrobić ps : musiałam się wygadać bo nie mam z kim o tym porozmawiać :)

Gość blablablaaaab
radze ci z całego serca, kopnij go w dupe, raz ze jest starszy wiec za 20 lat bedziesz musiała mu pampersy zmieniac, dwa nie szanuje cie, jestes dla niego przygodą, trzy jest alkoholikiem (albo pijakiem, nie wazne, ciągnie go do alkoholu) a jak sama dobrze wiesz lub sie domyslasz nikt nie ma kolorowego zycia z pijakami a swoim przyszłym dzieciom tez nie serwuj takiego zycia, wez kobieto sie zastanów poki nie jest za pozno, wiem ze sie zakochałas, ale to tylko zauroczenie, na Twoim miejscu wolałabym byc sama do konca zycia niz byc z takim cwelem, ale zrobisz jak uwazasz tylko potem nie becz ze masz zjebane zycie jak sama sie w to pakujesz...

Gość Aika 777777777
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość Aika 777777777
z nim na pewno dzieci nie będę miała bo on już nie chce bo ma kurcze nawet nie mam gdzie się wyprowadzić bo z rodzicami kontakt mam nie za bardzo i ja sama już nie wiem czy on jest uzależniony czy nie bo jak nie chce to kilka mies nie pije ale ja już nie wiem

Gość duiop
do innego domu tzn gdzie?a to rozwodnik?

Gość Aika 777777777
może i mnie utrzymuje ale powinien mnie szanować on zachowuje się normalnie ale jak wypije to już jest masakra pije i pije

Gość blablablaaaab
wiec cierpi na alkoholizm jak czasami wraca do picia, juz chocby dlatego powinnas z nim zerwac, a jesli chodzi o mieszkanie to nie masz innej rodziny, typu rodzenstwo, dziadkowie, wujostwo? zawsze mogłabys popracowac na wynajem mieszkania, jest tez duzo starszych osób ktore oddadzą za darmo pokój wzamian za pomoc, poszukaj w necie, gazetach

Gość Aika 777777777
nie ma po prostu dwa i tam jezdzi i imprezuje

Gość blablablaaaab
no wałsnie powinien Cie szanowac, a jak nie szanuje to co sie wtedy robi??? wiesz ze jak człwoiek jest pijany to wychodzi z niego prawdziwy charakter? prawda stara jak swiat, a kiedy jest trzezwy moze ci nawciskac kitu jak to sie Tobą opiekuje, poprostu potrzebuje młodszego modelu...

Gość Aika 777777777
kurcze tak to jest ok ale te imprezy to straszne wiem że mnie zdradza jestem tego pewna ostatnio nie pił dość długi czas a teraz lato i znów imprezy :(

Gość blablablaaaab
to skoro ci to pasuje to z nim zostan

Gość Aika 777777777
nie pasuje ale głupia jestem myślałam że będę spotykała się z nim dla kasy itp a zaczęło mi zależeć i to cholernie choć po ostatnim związku w ex obiecałam sobie że już nigdy więcej mi nie będzie zależało a tu dupa :(

Gość ddszefbb
w czym my ci mamy pomoc? albo sama sobie pomożesz i go zostawisz, albo dalej bedziesz tkwic w tym bagnie, to twoj wybor :o ja pierrdole :o