Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddszefbb

Dzis przeprowadzalem 3 rozmowy kwalifikacyjne

Polecane posty

Gość lepiej szybciej z tym
rozjechaną peezde to widziałeś i swojej starej także wracaj sobie popatrzeć dalej, no i stary moze ci nadstawi kakaowe

Gość dżemu dżemu dżemu chcem
>>szukam pracy nowej "podpowiedz co było dla ciebie wazne podczas rozmowy... ja sama szukam pracy i jak mnie zaproszą na rozmowe chce wiedziec, jak zrobić wrażenie" Przynajmniej ja odpowiem ci poważnie. Nie lecę stereotypowo. Personel powinien być wykwalifikowany według wymagań, ale również wykazywać się bystrością i spostrzegawczością, dlatego na przykład ja często znienacka stosuję chwyt w postaci zwykłej, ale bardzo logicznej i mądrej zagadki. Wymaga to logicznego myślenia i tak niestandardowo oprócz stereotypowych pytań, zadaję proste zagadki ale wymagające rozumowania :)

Gość ddszefbb
przepraszam, że cie uraziłem. Ja tylko chciałem żebyś wzięła mojego batmana do buzi i trochę possała...a w zamian dałby ci dobrą pracę w bardzo porządnej agencji...

>>ddszefbb "przepraszam, że cie uraziłem. Ja tylko chciałem żebyś wzięła mojego batmana do buzi i trochę possała...a w zamian dałby ci dobrą pracę w bardzo porządnej agencji..." Nie wiem do kogo dokładnie napisałeś powyższe, ale uważam, że dla tej, którą przepraszasz ciężko byłoby dojrzeć twojego batmana, zważywszy na rozmiar penisów nietoperzy ;) Gratuluję poczucia własnej męskości, a tej którą przeprosiłeś radzę, aby wyposarzyła się w szkło powiększające, o ile będzie chciała mieć do czynienia... z penisem rozmiaru penisa nietoperza ;)

chciałam zabłysnąć, chciałam... epopeje napisałam... i wtedy się zesrałam... :(

>>dżemu dżemu dżemu chcem "chciałam zabłysnąć, chciałam... epopeje napisałam... i wtedy się zesrałam... " Nie ma to jak żałośni podszywacze. Potrafisz coś innego niż podszywanie się pod pomarańcze... i małe penisy nietoperzy? :D

Gość mmmaam wass gdześ
dżemie czy jak ci tam weź do łapy słownik ortografczny, bo orty sadzisz jak słoń kupy. Najpierw sama sie doucz a potem "zaskakuj" zagadkami żałosna cieciówo

No to miej gdzieś ;) Ale i to nawet ci nie wychodzi :D Nie masz lepszego motywu to do ortografi się rzucasz. Akurat z ortografią u mnie dobrze, a literówki każdemu się zdarzają. Jakkolwiek... Całe mnóstwo fajnych, mądrych i bystrych ludzi jest w Polsce z tym, że coniektórzy (spójrz w lustro) do tej grupy ludzi po prostu się nie zaliczają i między innymi dlatego pracują byle gdzie i są sfrustrowani ;) :D