Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AURISS

Synek ma 15 miesiecy i waży 15kg...

Polecane posty

Gość AURISS

A ile ważą wasze 15 miesięczniaki? bo mój dość dużo waży i troche się martwię tą wagą...

Gość fcmkmcmdcm
to mój prawie 4 latek waży 17,5 kg i ma wagę w normie. ale poczekaj jak synek zacznie biegać to myślę że szybko waga mu spadnie.

Gość maomam27
moj synek 3 latka i miesiac wazy 15,3kg

mój wazył niecałe 12 w 16 mies. 15kg na 15 mies. to sporo powyżej górnej linii siatki centylowej... ale wszystko zależy - czy urodził się duży, czy jest też wysoki, jak je, ile 'biega'...

Gość dfhgmk,
mój ma 3,5 roku i wazy niecałe 12:D 15 to trochę jest. ale dzieci mają jeszcze szanse naturalnie to zgubić. JEśli nie pakujesz w niego świństw, nie dopychasz kaszkami i słodyczami to myślę że te szanse są nawet spore

Gość mój synek gdy miał 15 miesięcy
ważył 9800g dziś ma 4 lata i waży 16 kg

Gość seeeeewwweee
moja corka skonczyla 2 lata i wazyla 19 kg sporo ponad norme, jadla by tylko a u dziadkow to juz wogole zostala nakarmiona, obecnie ma 2 lata i 3 miesiace waga jej stanela, dziecko sie rusza i zaczela nie dojadac, czasem w ogole nie zje kolacji a ja sie tym nie przejmuje bo martwilam sie tylko i denerwowalam jak tylko am wolala i trzeba ja bylo odgadaniac, ma tendecje do tycia bo dziadku i mojej tesciowej takze trzeba jej bedzie tlumaczyc i do sportu zachecac jest tez wysoka ale chuda to nigdy nie bedzie :)

Gość seeeeewwweee
autorko ty sie nie przejmuj, pilnuj dziecku jedzenia dawaj nawet mniej a czesciej ja tak starlam sie robic no ale ona caly czas by buzia zula. mi dziecko kolo roku zgubilo ale wkroczyla moja nienormalna tesciowa twierdzac ze gdyby nie babca to dziecko mialo by niedowage chora baba a dziecko na jesieni wazylo 17 kg a mieszkam obok niej. teraz jej nie daje do niej a poza tym ona juz nie chce sama jesc tyle co wczesniej :) wiem ze przyjdzie zima i pewno sie poprawi apetyt jesc dziecko musi, wazny jest ruch

Córka ma 12 miesięcy i waży 9260 a syn 4 lata i 20 kg, ale jest dość wysoki. Jak ktoś go nie zna to daje mu 6 lat.

Gość kdmcnlsfx
Moja córka ma 4 lata i waży 16 kg. Ale ona chuderlak jest i przy tym wysoka.

Gość Deich
Moja za 3 dni skończy 11 miesięcy. 5 czerwca ważyła 8470 g

mój ma 11,5 kg, w sumie to do dużych dzieci nie należy ale chuderlakiem też nie jest. 15 kg to dużo,ale zależy też od budowy dziecka i wagi wyjściowej.

Gość AURISS
Dziekuje za wszystkie wpisy. Synek lubi pojeść, kaszki tez bardzo lubi ale je ograniczam. Urodził się duzy bo ponad 4 kg. Już od kilku m-cy chodzi a nawet biega ale nie widać żeby z niego spadało. Chyba jest potężnej postury, bo na takiego grubaska nie wygląda. Jak był młodszy to na m-c przybywało mu po 1 kg. Teraz od stycznia do maja przybyło mu 1kg 200g.

Gość kaaroollaa
moja córka ma 3,5 roku waży 13,7 kg a mój syneczek 1,5 roku 13 kg. Jest pulpecik, ale nie aż tak bardzo a poza tym jest niższy niż większość chłopców w jego wieku. Więc być może ten Twój synek to taki duży typ i tyle ;)