Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek678993

Problem z kobietą - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Tomek678993

Jestem ze swoją całe 2,5 roku no i sprawa wygląda następująco.. Moja dziewczyna ma przebłyski dobroci.. A humory ma masakryczne.. Jak coś chce to dostaje.. A jak jej tego nie dam to mi wmawia że mam ja gdzieś itd.. Ostatnio nie zdałem egzaminu i zapytałem ja czy mi nie pomoże... Ma głowę do zadań matematycznych (robimy magistra).. Ale! nagle mi zaczęła wyjeżdżać ze mam 4 dni.. Że ma inne plany na weekend.. A mówiła że pomoże.. I teraz mi wbija że niby jak ja sobie wyobrażam tą pomoc... Co mam jej powiedzieć? Czuje się jak jakiś śmieć!! A jak ja jej mówię że jak jakoś ona mnie potrzebuje to jestem na każde skinienie.. A teraz mi dowala tekstem "no niby w czym" - jak jej wymieniam to mnie zbywa tekstem.. Dobra chyba tylko w tym.. Co ja mam jej powiedzieć? Przecież to się kupy nie trzyma..

Gość Tomek678993
Bardzo łapczywie pasę się kałem:classic_cool:

Gość AnnaLynneMC
jestem jak twoja dziewczyna,a ty jestes jak moj facet ;) smieszne,myslalam,ze tylko my mamy takie akcje ...

Gość sjnfjs
ewidentnie ona ma cie w dupie i dąży do tego aby cie zmanipulować żebyś był na kazde jej skinienie

Gość Tomek6789934
No to co mam zrobić? Ale tak szczerze i po ludzku albo i nie