Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda laska 22

jest tu jakaś bardzochuda dziewczyna??

Polecane posty

Gość chuda laska 22

ja jestem bardzo chuda,chcialam pogadac...

Gość Katie;)
ja mam 167cm i waze 46kg uwazam sie za szczupla:P

Gość chuda laska 22
ja mam 165 i tez tyle waze i nogi mam okropnie chude

Gość Katie;)
zazdrocha bo mi wlasnie w nogi poszlo:(

Gość tez chuda tak jak Wy
siemka siemka, ja mam 161 i waze 43 kg, nogi mam fajne (tak mowia faceci) ale cyckow zero moj kompleks

Gość No!!!!!!
A ja uważam, że mam chudego wacka :( Weźmiecie mnie do klubu ???

Ja 170 a waga 45 kg ;( wyglądam jak zagłodzona

Gość Katie;)
tez chuda tak jak Wy siemka siemka, ja mam 161 i waze 43 kg, nogi mam fajne (tak mowia faceci) ale cyckow zero moj kompleks Nie martw sie kochana:) Nie Ty jedna ale moj mnie uwielbia:) Glowa do gory:)

Gość Katie;)
hgg Ja 170 a waga 45 kg ;( wyglądam jak zagłodzona Ty sie tak nie chwal bo mi kiedys jakas gruba locha pojechala ze wygladam jak eksponat z Treblinki

mnie też obrażają, że anoreksja, że chudzielec, że jak z obozu, ale mam to w dupie. Jem do 10tys kcal dziennie i nie tyje to co poradzę?

Gość Katie;)
hgg mnie też obrażają, że anoreksja, że chudzielec, że jak z obozu, ale mam to w dupie. Jem do 10tys kcal dziennie i nie tyje to co poradzę? dokladnie i pewnie slodkie tez zajadasz:) ale Ty za to nie uslyszalas ze masz tasiemca:) na kafe mi taka diagnoze postawili i nie interesowalo ich to ze mam wyniki badan dobre bo napewno lekarz mnie oklamal i to tasiemiec;)

laski Wy sie cieszcie ze chociaz cycki macie, a to ze chuda to zajebiscie moim zdaniem... ja cyckami nie zabije, ani sie nie pochwale

też mówili że mam tasiemca ;P spoko, ja juz wszystko przerabiałam niemal codziennie jem pół kilograma frytek z głębokiego tłuszczu i blachę sernika. Obżeram się non stop. A co mi tam, mogę

hheheh a to mowia ze Ty nic nie jesz albo Ci nie daja to tez sie czesto zdarza...

Gość Katie;)
tez chuda tak jak Wy laski Wy sie cieszcie ze chociaz cycki macie, a to ze chuda to zaj**iscie moim zdaniem... ja cyckami nie zabije, ani sie nie pochwale masz mniej niz 78cm?? Pewnie nie wiec sie nie martw:)

mnie szalg trafia na spotkaniach ze starszą częścią rodziny "nie jedz sałatki, to nie dla ciebie, nałożę ci tłustej szynki, przyda ci się"

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa
ja 160 wzrostu 48 kg wagi ,ale wygladam chudo

Gość Katie;)
hgg też mówili że mam tasiemca ;P spoko, ja juz wszystko przerabiałam niemal codziennie jem pół kilograma frytek z głębokiego tłuszczu i blachę sernika. Obżeram się non stop. A co mi tam, mogę tak nie ma co sobie zalowac:) tez chuda tak jak Wy hheheh a to mowia ze Ty nic nie jesz albo Ci nie daja to tez sie czesto zdarza... owszem zdarza sie:) a jak widza ile potrafisz zjesc to wielki zonk:)

a cycki mam ,ale małe ( rozmiar B)

mnie nawet pare osob podejrzewało o anoreksje :P

mnie podejrzewają o bulimię bo widzą że obżeram się jak prosiak

ale to raczej w liceum :P raz taka starsza pani stwierdzila ,ze pewnie mam anoreksje ,ale pewnie nie wiedziala co to jest nawet.. a raz nauczycielka po lekcjach ze mna rozmawiała czy sie nie odchudzam celowo ale mam to w dupie. jakoś mimo ,ze wygladam chudo zawsze mam powodzenie

Gość Kasiaaaa88
Od dawna wazylam 45 kg przy wzroscie 166. Wszyscy mowili, ze jaka szczupla, ze za chuda. Wpieprzałam jak dzik, wszystko, słodycze, chipsy, fast foody i nic, aż do tej zimy! Przybyło mi prawie 5 kg, wszyscy mowią, ze lepiej wygldam, że mam krąglosci. Ale ja chce wrocic do swojej wagi i znowu jeśc, jeść i nie tyć. Teraz się próbuje kontrolować, nie jem już tyle, bo nie chce już tyć, a kiedyś było tak pięknie... :P

Gość chudanka
ja tez mam 166cm i 45kg :( maksymalnie udalo mi sie dojsc do 50kg i wtedy czulam sie swietnie, jednak gdzies te kg zniknely niestety :(