Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o życiu oto ona!

Oto co najgorsze może się przytrafić człowiekowi. Od najgorszego (1)

Polecane posty

Gość gdsdsgsgdsrrr
Podsumowując. Lepiej umrzeć niż żyć jako brzydal. Koniec tematu. najgorsze z najgorszych to zginąć w wypadku przed operacją plastyczną i wygraną kasą na loterii (((:classic_cool:))) a tak na serio to najgorsza rzecz jaka moze sie przydarzyć człowiekowi to śmierć najbliższej osoby z jego otoczenia

Gość wielke PHI!
sporo w tej wypowiedzi powyżej racji - ale autor się myli w jego przypadku najgorsza jest chyba jego glupota

Gość miss piggi
gdsdsgsgdsrrr Podsumowując. Lepiej umrzeć niż żyć jako brzydal. Koniec tematu. najgorsze z najgorszych to zginąć w wypadku przed operacją plastyczną i wygraną kasą na loterii ((( ))) a tak na serio to najgorsza rzecz jaka moze sie przydarzyć człowiekowi to śmierć najbliższej osoby z jego otoczenia prawie trafiłeś... gorsze jest tylko towarzyszenie w powolnym umieraniu jedynej osobie która kiedykolwiek cie kochała

,,3. Człowiek rodzi się brzydki ale ma w miarę bogatą rodzinę. Dodatkowo jest geniuszem.'' Jak jest geniuszem to sobie zarobi na operacje plastyczne ',,Która z forumowiczek nie przespała się z takim Ronaldo? Która nie chciałaby zostać jego żoną? ŻADNA! WSZYSTKIE BY SIĘ NA NIEGO RZUCIŁY NAWET JAK TERAZ MÓWIĄ INACZEJ. KOBIETY SĄ FAŁSZYWE, ZWŁASZCZA KIEDY NIKT ICH NIE MOŻE SPRAWDZIĆ. '' Spać z Ronaldo? Nie, dzięki, nie jestem lesbijką :P

brzydkich osób nikt nie kocha i nie mają one bliskich im osób dlatego jest to gorsze od bycia pięknym tudzież przeciętnym i patrzeniem jak ktoś bliski umiera, bo mamy tego kogoś bliskiego.

Niech inni też się prawdy dowiedzą!

Gość eeeeeeeeeee3333333333333
Odświeżam temat i zgadzam się z autorem, najgorsze że ja próbowałem być w związku z kobietą która nawet nie jest trochę atrakcyjna i nawet jej to przeszkadzało że jestem brzydalem, traktowała mnie jak śmiecia... sam zerwałem bo byłem w stadium zaawansowanej depresji przez nią :(. Nawet przy mnie podrywała mojego kolegę po zerwaniu wręcz się do niego płaszczyła i namawiała żeby do niej przyjechał.