Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę zaniepokojona.

Komplikacje po goleniu okolic bikini...

Polecane posty

Mój problem jest następujący - od dluższego czasu regularnie depiluję okolice intymne. Na początku miałam z tym kłopot, bo po każdym goleniu wyskakiwały okropne krostki i wrastały włoski. Uporałam się jednak z tym problemem, ale został mi po tym dziwny ślad... Kiedyś wyskoczyła mi krostka. Było to jakiś miesiąc temu. Bez namysłu po prostu ją wycisnęłam. Dziś mam w tym miejscu dość duże zgrubienie. Kiedy mocno naciskam, wypływa z tego jakby krew z ropą i boli przy ucisku. Drogie Panie, miałyście kiedykolwiek do czynienia z czymś podobnym? Jak sobie z tym poradzić, by zmniejszyć to zgrubienie? Myślicie, że to coś poważnego?

Gość Mięsny jeż, ty go zjesz.
Wrzód :O

Tylko że to zgrubienie jest pod skórą, a na skórze nie ma śladu, tylko po wyciskaniu krwią troche podchodzi, ale po jakimś czasie znika.

Gość kjnkn
tam jest włosek uparty też tak miałam, te wypłynęła krew i ropka, troche odczekałam i potem wyszedł włos :o

może to zapalenie mieszka włosowego? włos nie może się przebić przez skórę i dlatego się zrobiło? ale najlepiej idź z tym do dermatologa.