Gość zaklopotanax3 Napisano Czerwiec 27, 2012 Jest taki chlopak ja mam 16 lat on 20. Strasznie mi sie podoba, mieszkamy na tej samej wsi i czesto sie widujemy ale nie tak sami tylko bardziej z nasza ekipa. Pisze z nim na fb i sms piszemy do siebie. Znamy sie dosc dlugo. Ale ja go nie moge rozszyfrowac. Kiedys na festynie upilam sie i byla moja przyjaciolka no ona tez sie narabala i ten moj kolega przystawial sie do niej,widac bylo, bo w tamtym roku krecili ze soba ale im nie wyszlo, Jej przeszlo ale on widac ze cos do niej czuje, i ja sie przez niego poplakalam i sie pytal mojej przyjaciolki o co chodzi ale ona mowila ze nie wie, a on chyba wiem o co chodzi i powiedzial: ,, Ona nie ma szans u mnie". Wkurzylam sie, nie pisalam przez pare dni do niego. Pozniej jakos sam napisal, 5 dni pod rzad wychdozilam o 23 i wracalam o 5 nad ranem i pilam z nim i moimi kolegami, dzwonil zebym wyszla a on przyjedzie po mnie, jak sie troche narabalismy to trzymalismy sie za rece, przytulal mnie, na 18-stce jego brata tez sie schlal przytulal sie, wyglupialismy sie, chcial mi jakies smieci do stanika wlozyc, ale wtedy byl jeszcze trzezwy. teraz tez piszemy ze soba, raz sie klei pare razy nie, poprostu nie wiem o co mu chodzi. Ja wole zeby pil bo wtedy sie bardziej otwiera. Dzisiaj np. tez do mnie dzwonil zebym wyszla na fajke z jego kolegami. Co wy o tym wszystkim sadzicie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach