Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralemzycie,,,,

gdzie moge znalezc dziewczyne?? pomozcie

Polecane posty

Gość przegralemzycie,,,,

21 lat i nigdy dziewczyny :(

Gość przegralemzycie,,,,
chodze czasem nad jezioro powedkowac, piwo wypic, widze jak ladne laski chodzą ale czy ja mam je zaczepiac?? nie wiem jak zdobyc znajomosci dziewczyn. widze takich lamusow brzydkich a mnie zadna nie chce

Gość przegralemzycie,,,,
ktos ma sposob na laske ktora spaceruje nad jeziorem?

Zaczepiaj, co masz do stracenia? Najwyżej zrobisz z siebie głupka. Przecież ich potem już nigdy nie spotkasz.

Gość przegralemzycie,,,,
a co byscie chcialy zeby facet do was powiedzial nad jeziorem jak sobie stoicie i patrzycie na jezioro?

Gość przegralemzycie,,,,
myslicie że popchnięcie jej do jeziora jest dobrym pomysłem?

Gość Lady Jane
dlaczego mówisz,że przegrałeś życie w wieku 21 lat? przecież tak na dobrą sprawę dopiero je zaczynasz mój drogi:) a co ma powiedzieć dziadek w wieku 80 lat, który nie miał nikogo całe życie? ten faktycznie mógły tak powiedzieć, ale nie Ty:) zastanów się co lubisz robić, gdzie lubisz bywać i tam staraj się szukać sobie dziewczyny, będziecie mieli wspólne tematy do rozmów, łatwiej wam będzie przełamać pierwsze lody, jak już się poznacie to może ją kawałek odprowadzisz, raz drugi, potem ona już chętniej będzie z Tobą rozmawiać, móżesz jej wtedy zaproponować wypad do kina, na koncert

Gość Marzenkoman
polecam portal Sympatia.pl

Gość Lady Jane
a Ty chcesz ją utopić?:))

Gość przegralemzycie,,,,
21:24 podszyw, tak ciezko sie domyslec??? no ja wlasnie nie mam zainteresowan, a jesli to takie co kobiet nie interesują czyli motoryzacja. lubie wyjsc polapac ryby glownie dlatego ze moge popatrzec na ladne dziewczyny spacerujące. tak sporobje jutro do jakiejs zagadac. portale typu sympatia odpadają, jestem brzydki i napewno nikogo nie znajde-.-

Gość rekrutterrka
" a co ma powiedzieć dziadek w wieku 80 lat, który nie miał nikogo całe życie? jeśli jest dziadkiem to chyba jednak kogoś miał

Gość Lady Jane
dziadek w sensie stary facet:) dziewczyny też się interesują motoryzacją, weź taką Martynę Wojciechowską na przykład, ma licencję kierowcy rajdowego:) tyle że jej nie poderwiesz, bo ona w ogóle facetom nie ufa :) ale inne - czemu nie:) a dlaczego mówisz,że jesteś brzydki? czy wyglądasz jak diabeł?

Gość przegralemzycie,,,,
mam wielki nos i to je odstrasza

Gość Lady Jane
popatrz na Gerarda Depardieu, ma wielki nos i jest wspaniałym aktorem, ludzie od niego nie uciekają, ma udane życie może tylko brak Ci wiary w siebie?

Gość przegralemzycie,,,,
moj jest wielki i gorzej wyglada w stosunku do twarzy..