Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skapcaniała do reszty

Czy z moim ciałem da się coś zrobić ? :(

Polecane posty

Nie dam fotki, bo nie mam, ale mogę się opisać. Mojemu tyłkowi brakuje jędrności, robi się coraz bardziej płaski, bo przeważnie prowadzę siedząco/leżący tryb życia :O jakiś czas temu 2-3 razy w tygodniu chodziłam ponad godzinę na pieszo, ale nie wiem czy to cos w ogole dało :O tyłek jest pokryty cellulitem, jest sflaczały i opadnięty. Na udach także mam cellulit. Tłuszcz odkłada mi się na brzuchu przez co nie mam talii :( moje piersi są małe... jedyne co mam ładne to nogi. I co ja mam zrobić? Zawsze sobie postanawiam, ze bede ćwiczyć, ale kończy się na 1-2 razach...:(

up

cwiczenia naprawde pomagaja, jesli chodzi o brzuszek to krec hulahop. nie jest meczace a dziala cuda tylko musisz to robic systematycznie np codziennie po 10min. jesli chodzi o celulit to sa kremy moze warto sprobowac-tylko pamietaj nie koniecznie ten z gornej półki liczy sie efekt a nie cena. na pewno dobry efekt uzyskasz masazem tych miejsc chociazby ostrą stroną gąbki do kąpieli- tez bardzo Cie to nie zmęczy bo zrobisz to podczas kąpieli. powodzenia