Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc 9

NIE MACIE JUZ DOSC TYCH SPRAW O ZABOJSTWACH DZIECI? NIEDAWNO MADZIA TERAZ SZYMUS

Polecane posty

Gość mam dosc 9

ktory konal w meczarnich zanim zmarl :( podobno przegryzl sobie warge z bolu :( az serce sie kraje.

Gość kandydatka na zakonnice,
:(

Gość Nie nie nie mam dość
Przwciwnie, bardzo się cieszę, ze sprawa "chłopca z Cieszyna" wreszcie znalazła rozwiazanie, to daje mi nadzieje , ze i mordercy magdy skończą w pierdlu gdzie ich miejsce, bo nie ma zbrodni doskonałej i właśnie o tym się przekonaliśmy, i niech to teraz używki w głowach rodziców madzi ,nie ma zbrodni doskonalej

Gość jugo
ale co to znaczy "nie macie dość"? oczywiście, że mam dość... nawet te dwie zbrodnie to o dwie za dużo, żadne dziecko nie powinno być maltretowane, bite, zabijane :( dziwny temat :O

Gość ????????????????????????!!!!!!
co prawda dobre ze sprawcy zostali zlapani,ale zal sciska ze to wlasnie rodzice u ktorych dziecko szuka ukojenia, do ktorych ma zaufanie ktprych kocha jak nikogo na swiecie potrafia skatowac na smierc, zabic z premedytacja jakis czas temu bylo glosno o kobiecie z stargardu szcz ktora nozem zadzgala 2 corki jedna zmarla a z druga nie wiem co ale walczyla o zycie.sama jestem matka, nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej robi krzywde swojej corce, czasem jak sie na nia zezloszcze to po chwili mam wyrzuty ze przecierz to jest dziecko,a co dopiero zrobic krzywde to sie w glowie nie miesci,biedne sa te dzieciaczki serca peka na milion kawalkow z kazda nowa taka informacja, nie wiem co kieruje tymi rodzicami ,nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem

przykre :( Mnie najbardziej przeraża bezwzględność oprawców... jakim trzeba być człowiekiem by skrzywdzić drugiego człowieka... dziecko... własne dziecko :(

Gość cr777
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019383,title,Tragedia-w-Zamchu-ojciec-porabal-coreczki-Przy-piwie-mowil-ze,wid,14540634,wiadomosc.html?ticaid=1eb4f na dokladke:o szoook!