Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marima35

i co to za sytuacja??

Polecane posty

Gość marima35

Byłam z chłopakiem dwa lata. pokochałam go bardzo..bylismy blisko siebie..nawet mieszkał u mnie przez 5 miesiecy jak był służbowo w moim miescie..ale on powiedział że mnie bardzo kocha ale róznica wieku..i niby sie roztaliśmy..on szybko sobie znalazł nawet jak jeszcze był ze mną...ale o dziwno..ostatnio pojechaliśmy razem za granice na 5dni..a tamtej pisał że z kolegami był..że nie miał sie do kogo sie przytulac w samolocie a przytulał sie do mnie i całował cały lot...i mówi do niej jak mocno ja kocha..i co z taka sytuacją? c

Gość spektroskop
co dwa ciałka to nie jedno jak obie tak łatwo dajecie sobą manipulować to sprytny chłopiec korzysta :) Ty np. dobrze robisz loda, ona dobrze jęczy na pieska to i ma urozmaicenie, i do czego zatęsknić też...:)

Gość spektroskop
co dwa ciałka to nie jedno jak obie tak łatwo dajecie sobą manipulować to sprytny chłopiec korzysta :) Ty np. dobrze robisz loda, ona dobrze jęczy na pieska to i ma urozmaicenie, i do czego zatęsknić też...:)

Gość marima35
głupia odpowiedx..ja go kocham..wiec pojechałam z nim? chociaz nie rozumiem sytuacji

Gość duzo nie trzeba
trzyma cie jako krowe rezerwowa, jak z tamta nie wypali, bedzei doil ciebie :D

Gość marima35
myślałam że ktos mi powie dobre słowo a tu sama krytyka..wiem że z nią teraz na wekend się umawia

Gość marima35
jest mi ciezko..dziwna sytuacja ..czemu nie zerwie zupełnie?

Gość marima35
pomóżcie..co robić?

Gość ty chcesz dobre słowo?
nie żartuj :O Bierzesz czynny udział w jego hipokryzji i jeszcze takie rzeczy wypisujesz... Spektroskop dobrze napisał :classic_cool: P.S. Pozdrawiam zdzirę :)