Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po trupach do celu

Zaczynam kolejny biznes

Polecane posty

Gość Po trupach do celu

Kolejny raz, tym razem ostrożnie. Wkładam 500zł i po dwóch miesiącach chcę zarabiać normalną kasę. Mam nadzieję,że się uda. Ruszam pojutrze:-)

Gość hgfhgfhONA
500 zł? czyżby akcje na giełdzie?:P

Gość hgfhgfhONA
biznes za 500 zł;D powodzenia... :)

Gość bjuhahahah
500 zł???handel reklamówkami ??:-D

Gość hgfhgfhONA

Gość hgfhgfhONA

Gość hgfhgfhONA

Gość hgfhgfhONA

Gość Po trupach do celu
Nie chcę być bezrobotną :-(

Gość z gilem
wkładasz 500 i wyciągasz normalną kasę czyli ile ?

Gość hgfhgfhONA

Gość hgfhgfhONA
500... powodzenia:)

Gość kokokokokororororo
opowiedz o tym

Gość kiiixx
Mój pierwszy wkład w firmę to było 100 zł, do tego pożyczone :) Kupiłam za to coś, co sprzedałam za 300 zł. Z tych 300 zł - 100 zł oddałam, a za 200 zł kupiłam kolejny towar i znów kilkakrotnie pomnożyłam pieniądze. Po kilku miesiącach założyłam legalną działalność i teraz mam całkiem niezłe zarobki :)

Gość Po trupach do celu
ziemniaki, kapusta,cebula, marchewki itp...na początek wystarczy

Gość Po trupach do celu
kiiixx Właśnie o to mi chodzi. W swój pierwszy biznes zainwestowałam więcej. Dorobiłam się na nim domu , samochodu....ale rynek się zepsuł i musiałam się przebranżawiać. Teraz chcę tylko na normalne życie zarobić.

Gość Po trupach do celu
A ja jednak myślę,że się uda. Wiadomo, że nie w dzień, czy dwa...ale m-c powinien starczyć :-)

Gość HANDEL WARZYWAMI TO
CHYBA OBECNIE NAJLEPSZY BIZNES

Gość Po trupach do celu
już w marcu przygotowałam się do tego. Postawiłam folie, więc większość warzyw mam własnych, bez chemii.

Gość zaczynałem od zera
ja w swój biznes zainwestowałem dokładnie 360 zł. po upływie roku, zarabiałem już po 15000/m-c. wszystko się da, tylko trzeba ciężko pracować. tobie też się uda:)

Gość Po trupach do celu
,,z gilem wkładasz 500 i wyciągasz normalną kasę czyli ile ?" Dla mnie ,,normalna" to 4-5 tys. Tyle mi styknie .

Gość Po trupach do celu
zaczynałem od zera Właśnie - ciężka praca , zwykle po 20 godzin. Wiem coś o tym ;-)

Gość Po trupach do celu
tobie też się uda Dziękuję za wiarę we mnie. Jeśli się nie uda to i tak się nie poddam- otworzę coś innego, do skutku :-)

Gość nie możliwe to
500 zł na warzywa i owoce?? dziewczyno masz jakis biznes plan?? bo mi sie w glowie nie miesci zeby zatowariwać się za 500 zł:-( owszem za to kupisz marchewki, ziemniaki, selery ale gdzie tu owoce, banany, nektarynki, winogrona, pomidory, cukinie itd itd itd???ty myslisz ze jak wystawisz po 5 kg towaru to ludzie beda u ciebie kupwac?? niesttey ludzie sa teraz wymajagacy i idą tam gdzie jest super wybor, gdzie jest wszystko sieze, gdzie jest np do wyboru 3 gatunki pomidora a nie jeden z oszcednosci, gdzie sa duże ilości i mozna poprzebierać. Mysle ze 2 tyś to jest minimum n a taki biznes

Gość Po trupach do celu
nie możliwe to A doczytałeś/ aś że większość warzyw mam własnych? Po drugie najbliższe warzywa są w oddalonej o 2 km Biedronce. Nie muszę mieć 3 rodzai pomidora, wystarczy,że klient może mieć go prosto z krzaka.

Gość zaczynałem od zera
nie słuchaj malkontentów. takim to i nawet 20000 zabraknie. to są mali, zakompleksieni ludzie. od czegoś trzeba zacząć jeszcze raz powtarzam. dasz radę:)

Gość Po trupach do celu
I nie mam biznes planu :-) Na początek małe ilości, ale za to świeże. To mój plan.

Gość nie możliwe to
tak tak z pewnoscia masz produkcje pomidorow i wielkie pole ziemniaków:-D dziewczyno czy ty wiesz ile musialabyś mieć tych warzyw i owocow zeby myslec o sprzedazy???? i jeszcze a propo tych 500 zł:-) skrzynka pomidorów ok 20 k g to koszt ok 70 zł banany ok 20 kg to koszt ok 80 zł nektarynki ok 20 kg to koszt ok 80 zł cukinia.....? brokuły....? bakłażany ok 10 zl/kg fasolka szparagowa ok 10 zł za kg bób ok 7 zł/kg truskawki ok 9 zł za kg i tak moz a wymieniac dziewczyno te 500 zł to smiech na sali, ja ide na zakupy i nic konkretnego nie kupie i 100 zł nie moje a ty ccesz otwierac biznes za 500 zł:-D

Gość nie możliwe to
małe ilosci??????????? buhahhahah a to dobre! sluchaj jak bedziesz miala malo to nie masz najmniejszych szans, kazdy lubi sobie powybierac i miec duzy wybor a nie 10 bananów do wyboru:-)ale probuj skoro tak sie napaliłaś:-D

Gość Po trupach do celu
zaczynałem od zera Też tak myślę :-) Owszem, jeśli będę musiała wsadzić trochę więcej to wsadzę. Jednak głupotą byłoby kupowanie np 20 kg bananów, czy winogron na początek. Wiadomo, że trzeba je sprzedać w ciągu dwóch dni. Przy nowym punkcie to raczej mało prawdopodobne, więc na dzień dobry byłyby straty