Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknię codziennie

Tęsknię za Nim a nie mogę z nim być. Pojawił się za późno.

Polecane posty

Gość tęsknię codziennie

Zauroczył mnie, jest kimś kogo szukałam przez wiele lat ale niestety nie możemy być razem. Zakończyłam naszą znajomość a teraz tęsknię za nim kazdego dnia, myślę o nim codziennie, codziennie naiwnie czekam na jakis znak od niego chociaz wiem że to niemozliwe :-(

Gość tęsknię codziennie
Już całkiem zwątpiłam w to że można spotkać kogos takiego, że to tylko mozliwe w bajkach które czytali nam rodzice na dobranoc. A ja jednak spotkałam kogos takiego. Niestety jest za późno na naszą znajomość.

Gość jkshfuwefu
a dlaczego jest za późno i dlaczego musiałaś go zostawić? współczuję tęsknoty.

Gość tęsknię codziennie
Nie chcę wchodzić w szczegóły,bo to skomplikowane.Jednak czuję się fatalnie wiedząc że nie możemy dać sobie szansy na coś więcej i że już nie będziemy miec ze sobą żadnego kontaktu.Nie dociera to jeszcze do mnie jeszcze się naiwnie łudzę.Idiotka.

Gość pewnie żonaty
i dlatego się sprawa rypła:(

Gość no cóż.
samo życie :( :(

Gość r4r4r4r44
faktycznie idiotka !!!

Gość jkshfuwefu
tez za kimś tęsknię. unikam kontaktu. zastanawiam się jak on to odbiera. nie odzywam się, żeby go nie drażnić, ale też myślę o tym, że on może poczuć się olany i nie wiem, które rozwiązanie jest lepsze. tęsknota to podłe uczucie.

Gość dfvsdg
Udajecie ksiezniczki to macie za swoje. Teraz mozecie sobie potesknic.

Gość fsfgasf
głupie gadanie o księżniczkach. może jest żonaty? może wyjechał do Australii na dłużej i lepiej się nie angażować? może autorka umiera i nie chce go rozkochiwać? może dla jego dobra wolała odejść? może, może, może.. a ty tylko o księżniczkach.

Gość zimny ogień czarnych słońc
rozumiem ... też tęsknię ... też za późno... też bez szans... taką niespełnioną miłość njatrudniej zapomnieć, jeżeli to wogóle możliwe...

Gość 5746jjk
uważam że taką niespełnioną miłość za bardzo się idealizuje...

Gość slepa ulica
skad ja to znam. :( ograniczyl moja wyobraznie.nie umie juz pokazac mi swiata bez niego tak.idealizuje sie,ale w tym stanie rozum nie wspolpracuje z sercem.

Gość Moj tez pojawil sie za pozno
Smutne jest to, co piszecie. Sama coraz czesciej lapie sie na tym, ze mysle o kims cieplo, czuje mrowienie w okolicach zoladka na jego widok, a jego dotyk wywoluje u mnie dreszcze. Nie spodziewalam sie, ze bede kiedys w stanie sie zakochac, dlatego przysiegalam innemu. I przysiewi dotrzymam, chociaz kusi, by dac sie poniesc emocjom.

Gość zimny ogień czarnych słońc
Tak to prawda, że się idealizuje. I mimo, że o tym wiemy to i tak nie da się nieidealizaować. Dlatego taka miłość może przetrwać nawet całe życie. I to mnie przeraża... Już zawsze tęsknić, pozostać z wspomnieniami kilku wspaniałych chwil... Już zawsze zasypiać i budzić się z jego obrazem pod powiekami... Bezlitosna, płowa pustka... Samba przed rozstaniem Hanny Banaszak stała się moim hymnem...

Gość stęskniona bardzo bardzo
tesknie , wchodzę na skrzynke mailową 10 razy dziennie mając nadzieję ze może dziś, może teraz cos napisał. Ale nie, niestety na poczcie wiadomości brak, nie ma już odzewu, nie ma jego. Pozostała tylko moja tęsknota i żal ze tak wszytsko beznajdziejnie sie potoczyło

zdarzy się tez kryminał a nawet horror:-(

co zrobic zeby przestać tęsknić?

kto ma jakiś dobry patent na tą dolegliwość?

Gość nawalona ziutka
weź się babo za robote i nie miaucz:D;)

Gość ty ziuta
a ty ziuta przestań szczekac

Gość kochanie zaobrączkowane
Lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość. Po prostu.

Gość twardowski
Milosc nie jest glupia :) pamietaj o tym.

Gość twardowski
a ile lat macie ? moze sie jeszcze keidys wasze drogi przetna. a moze to i lepiej skoro sytuacja jest skomplikowana

Gość lalalalalala :(
Stęskniona Bardzo Bardzo, witaj w klubie tęskniących mam podobną sytuację :( każdego dnia wchodzę na @ z nadzieją. A tam? Wieje pustką. Czasami wydaje mi się, że @ się popsuła, dlatego nie dostaję żadnej wiadomości. Reklamy jedynie puszczają :( 😭

Gość on_bez_pseudonimu
o miłości się nie zapomina, jeśli potrafisz "zalać" jedną miłość drugą to znaczy że nie była ona prawdziwa, naucz się z tym żyć i cierp, będziesz przez to może lepszą osobą...

Gość lalalalalala :(
podobno cierpienie uszlachetnia :(

Gość niunia2210
dziewczyny znam doskonale te uczucie i przerabiam to od 7 lat, jeśli ktoś jest zauroczony tak mocno jak wspominałyście, że non stop myślicie o tej drugiej osobie i wspominacie to nie da się zapomnieć a bynajmniej nie jest to łatwe, w moim przypadku jest tak, że ten mój z ktorym nie jestem kilka miesięcy temu rozstał sie ze swoją partnerką po 10 latach i obecnie jest z małolatą, a ona jest w ciązy a dzisiaj po 3 m-c nie odzywania się chce sie ze mną spotkać i żeby było jak wcześniej i teraz sama nie wiem co robić...