Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kania93

Dlaczego nie mam okresu już 15 dni? Czym to może być spowodowane?

Polecane posty

Gość kania93

Dziewczyny! Tak jak w temacie... Robiłam dwa testyi wyszły negatywne. Strasznie bolą mnie piersi i sutki! Mam bóle brzucha jak na @ zgagę i mdłości. Ciążę wykluczyły te 2 testy.Dlaczego nie mam okresu? Czy to może być jakaś choroba? Wizytę u gina mam dopiero 27 lipca... Bardzo się denerwuje Poradźcie...

Gość kazda jest inna
idz na bete

Gość kazda jest inna
jesli beta nie potwierdzi ciazy to juz tylko czekaj na lekarza ktory da ci tabletki na wywolanie miesiaczki

tez tak mialam 2 razy...mdłości zdarzaja sie przy podwyzszeniu jakiegos hormonu ale nie pamietam jakiego ale nie ganodorpiny

Gość kania93
właśnie u mnie nie ma możliwości zrobienia bety... Martwię się ze może być to co poważniejszego:-(

Gość nuaas
Skoro nie da rady beta hcg to trzeba iść do gina.

Gość nuaas
Nie doczytałam że idziesz. A może prywatnie idź wcześniej?

Gość kania93
nie wiem czy mi się uda wcześniej bo krucho z kasa. Postaram się coś załatwić ale dziś jest tragedia piersi niemal mi eksploduja zaraz bolą nawet bez dotykania ich i tak rwa a do tego mam tyle białego śluzu jakbym okres miała tak się ze mnie leje... Nie wiem już co myśleć co mi może być:-( martwię się:-(

Gość ojtam ojtam
zrób jeszcze raz test - z pierwszego porannego moczu - nie pij i nie sikaj w nocy - moja koleżanka też tak miała że długo test nie pokazywał kreski aż pokazał...

Gość jawujak
Robiłam 2 testy dwa tygodnie po zapłodnieniu i oba wyszły negatywnie. Teraz jestem w 13. tygodniu. :P

Gość kania93
ją wszystkie testy robiłam po południu nie rano ale po 2 nawet po południu powinien wykryć bez przesady może faktycznie jeszcze powtórzę ten test bo naprawdę bardzo się martwię...:-(

Gość jawujak
Nie martw się teraz ani nie stresuj. Spokojnie. ;) Zrób jeszcze jeden test. Mi po dwóch tygodniach nawet rano nie wyszedł. Te testy szybkie to jakaś ściema chyba...

Gość kania93
jąwujak ale Ty robiłas kochaną po zapłodnieni a mi wyszły negatywne 2 tygodnie po terminie @... Nie wiem ale ciążę chyba po tych testach mogę wykluczyć

Gość kania93
kochana ją nie wiem już kurcze No chyba te testy pa po to bym mam pokazywać czy Jesteśmy w ciąży czy nie a nie takie pierdoly

Gość kania93
tylko ze w ciąży by mnie brzuch tak nie bolał jak na okres a wogóle jak bym miała go dostać to też nigdy nie boli przed krwawienieniem najpierw pojawia się krew i jak już poleci to dopiero wtedy straszny ból brzucha

Gość wszystkie ślepo myślą, że ciąż
a mi miesiączka spóźnia się już 3 tyg, mam mdlośći i bóle brzucha. Dziś byłam u lekarki, usg wykazalo, że mam po prostu torbiel na jajniku, pęcherzyk nie pękł w stosownym momencie i nie uwolnił jajeczka. Torbiel jest juz wielkości prawie 4 cm, mam czekac na samoistne pęknięcie. Najpiej iść do lekarza a nie się wypytwac na forum.

Gość jawujak
aaa to inna sprawa. Dwa tygodnie po dacie spodziewanego okresu to miałam już dwie czerwone krechy i wartść bety 26 tys. ;) Więc nie jesteś w ciąży... Przed zajściem też mi się zdarzały opóźnienia, nawet 4 tygodnie.

Gość kania93
a mi najdłużej spóźniała się miesiączka 7 dni nigdy tak długo może to rzeczywiście torbiel tylko ten śluz biały boże jest go tak dużo i te piersi bolace okrutnie nie wiem co myśleć moja kumpela też miała torbiel i też zanikł jej okres ale miała plamienia a u mnie zamiast tego ten biały gest śluz

Gość bialamasajka
Być może masz chwilowe zaburzenia hormonalne, przesunętą owulację albo cykl bezowulacyjny. Dlatego tak ważna jest samoobserwacja. Zacznij dokładniej śledzić fazy swojego cyklu, szybciej będziesz mogła wychwycić anomalie. Na początek pomocny może być mikroskop owulacyjny np afrodyta, termometr i kartka :)