Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyvhghkgvhkvhkj

Straciłem pewnosc siebie po tym jak wszedzie czytam ze koles 175 cm to gowno i n

Polecane posty

Gość tyvhghkgvhkvhkj

igdy ni bedzie mial dziewczyny. Mimo iz jakies 2 lata temu mialem ich 3 ( w ciagu 4 lat) to wydaje mi sie ze teraz z tego co czytam to nie mialbym zadnej. Kazdy temat tylko o tym ze facet bez wzgledu na wyglad czy rachityczny czy wazy 40 kg ale jak ma powyzej 180 cm to jest meski a jak ponizej to gowno :o

Gość Lushly
wybacz ale to co piszesz to jakiess pierdolenie

Gość tyvhghkgvhkvhkj
nie wiem moze w ciagu tych paru lat przybylo tych dryblasow roznych ze sie wzrost sredni zwiekszyl o 20 cm stad te wymagania kobiet ale szczerze mowiac watpie

Gość gnojek ale taki prawdziwy
a bo to piszą głównie emo nastolatki, które powtarzają to co widzą w bravo girl

Gość Lushly
czy istnieje jeszcze bravo girl?

Gość ta srinki nie balerinki
o kobietach mojego wzrostu tez niektorzy uwazaja ze nie sa prawdziwymi kobietami... ale jakos na powodzenie nie narzekam 🖐️

Gość tyvhghkgvhkvhkj
brovo bravem ale poczytajcie te wszystkie tematy na portalach. Tam wrecz na sile wciskaja ze jak facet bardzo wysoki to bog a jak nie to gowno. Pisza ze niski facet jest zakompleksiony, no przepraszam ja zrobilem sie taki dopiero jak takie cos poczytalem, nigdy wczesniej nie bylem. Doslownie wpajaja to ludziom, kobietom do glow.

Gość Lushly
ja mam 165 cm wzrostu wiec facet twojego wzrostu byłby w sam raz

Gość tyvhghkgvhkvhkj
Niski tzn ja mam 176 i tam pisza ze to niby b niski

Gość tgak tez te brednie czytalem
175 to rzekomo "karzeł" a 180 to juz prawdziwy facet LOL 5 cm tyle co podeszwa od buta bhehehe

Gość aniaKulka
a ile cm penis ?

Gość tyvhghkgvhkvhkj
17 cm

Gość mentaI cut
o już przestań tak bredzić, bo jakby naprawdę tak było to przecież właściciele tych gazetek - faceci - by tak kierowali gustem dziewuch, żeby te miały jak najmniejsze wymagania wzrost się liczy i koniec, tak jak dupa i cyc albo piękna twarz u kobiety

Gość agnieszka11112
a wez przestan sluchac tych glupich bab:) ja sama mam 178 a mmoj maz 176. tak mnie zaczarowal ze wzrost przestal byc wazny :) nawet nie wiesz jak wdzieczna jestem, ze przekonal mnie o tym:) badz soba i tylko to jest wazne:) zycze powodzenia:)

Gość kubeł wylać na głowę
no tak nie ma znaczenia czy ma 180 czy 190 :D

Gość kubeł wylać na głowę
ale zrozum że jesteś wyjątkiem

Takie rzeczy jedni zakompleksieni faceci piszą drugim, tyle.. To na takiej samej zasadzie, jak baby z dużymi cyckami chcą wmówić tym z małymi, że one są mało seksowne, a baby z małymi chcą za wszelką cenę wmówić tym z dużymi, że mają krowie wymiona i zwisy. Można mieć 190 cm wzrostu i ryj jak niewypał, kratery jak po bombie, być totalnym debilem, niezaradnym życiowo, niedomytym, bez pracy i tak dalej. Uwierz, są inne czynniki, które powodują, że kobieta się Tobą zainteresuje lub nie, wzrost jest gdzieś na szarym końcu listy wymagań ;)

Gość 170cm mam-kobieta
Autorze ja mam 170 cm moj maz 180 cm (Moj eks ma 175 cm :) ) 180 dla mnie to extra wzrost a wyzsi juz nie, a jak widzisz ja niska nie jestem. Nie czytaj tego co pisza bo sie zdolowac mozna.

Gość mi tam podobaja sie
tylmko tacy okolo 175 bo sa najfajniej zbudowani.

Gość polita11
MĘŻCZYZNA ZACZYNA SIĘ OD 108 CM! RESZTA TO STATYŚCI :P

Gość juz sie wcale nie dziwie
dlaczego takie pasztety pozniej po ulicach chodza z dziecmi pasztetami bo jak dla baby wazniejsze jest zeby koles wygladal jak slup a nie wazny np wyglad ryja to wiadomo co pozniej z tego wychodzi

Gość hrrrrrrrr
UWIELBIAM NISKICH FACETÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość polita11.
180!!!!!!!! MIAŁO BYĆ:)

Gość mam psa marki labrador
"igdy ni bedzie mial dziewczyny. Mimo iz jakies 2 lata temu mialem ich 3 ( w ciagu 4 lat) to wydaje mi sie ze teraz z tego co czytam to nie mialbym zadnej. Kazdy temat tylko o tym ze facet bez wzgledu na wyglad czy rachityczny czy wazy 40 kg ale jak ma powyzej 180 cm to jest meski a jak ponizej to gowno " -autorze to kafeteria..;) tu same malolaty i mnostwo pustych glupich ludzi niestety siedzi wiec nie ma sie czym przejmowac.Sa tu tez fajni ,mądrzy ludzie ale sa w mniejszosci i w takich durbnych tematach jak np " koles ponizej 180 to gowno" :O sie nie wypowiadaja bo szkoda szkoda marnowac czasu na dyskusje z idiotom ,ktory taki temat zaklada i mysli w taki sposob.

Gość 175 to nie jest niski
no sorry to co w takim razie jest 165 , 160? A takich facetow wbrew pozorom tez jest pelno. Przypominam ze karlowatosc zaczyna sie od 140 cm w dol Wogole gdzie jest sredni? Jest tylko niski i wysoki? Stuknieci jestescie zdrowo w te dekle :)

Gość rano mam 181
a wieczorem 179. Rano jestem facetem a wieczorem baba.