Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasleeeepxx

MAŁE PIERSI !!

Polecane posty

Gość xasleeeepxx

Cześć, piszę tu bo już nie wiem sama co mam ze sobą zrobić. Liczę, że zrozumiecie mnie a nie bedziecie wypisywać, że jestem niemądra pisząc tu itp.. Otóż moim problemem są małe piersi.. Prawie ich brak. Nie wiem jak mam sobie poradzić z tym kompleksem.. ; / . Mój chłopak mnie chyba niepodświadomie zniechęca do tego by uwierzyć w siebie.. Bo np. lezymy sobie na kanapie u niego i oglądamy nie wiem serial/film cokolwiek.. i ciągle komentuje jakieś kobiety w stylu ' z tyłu plecy z przodu plecy pan Bóg stworzył ją dla hecy ' . No niby to zabawne.. Ale tak to usłyszałam i w głębi siebie zastanowiłam się ' no ej.. przecież ja właśnie nie mam w ogóle piersi.. ' To jak ja mam sie przed nim rozebrać.?! . Zdecydowanie woli kobiety 'okrąglejsze'. Ale ja nawet nie mogę przytyć.. Mam taką przemianę materii.. I nie chciałabym się zmieniać tylko dlatego, ze on tego chce. Nic nigdy nie powiedzial na temat moich piersi.. Czasem gdy leżymy i się wygłupiamy on np. probuje mnie ugryźć w nie.. Ale ja od razu 'zabieram' go z tamtego miejsca.. W piątek jedziemy na 3 dni nad morze.. jak bd ładna pogoda to przecież chciałabym się móc normalnie opalać na stroju.. Ale naprawdę się wtydzę i krępuję.. ;/ Mam stanik od stroju idealnie dopasowany.. niestety ani mi optycznie ich nie powiększa ani nic.. tylko ' ukazuje szarą rzeczywistość ' .. Kurcze.. trudne to :(

Gość jesst gitt
ja uwielbiam male piersi

Gość Apasz
Takie masz i koniec:). Z drugiej strony facet mógłby się opanować z tymi komentarzami przy Tobie :)

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie przesadzaj, tez zawsze miałam małe piersi i miałam gdzies co mysla o nich inni, a na brak powodzenia nigdy nie narzekałam,uwierz w siebie i bedzie dobrze

Gość xasleeeepxx
No ale jak ja mam mu to powiedzieć.. staram się nie pokazywać, że mam kompleksy ..