Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debrosia

poprosze o streszczenie topiku "znalazłam u męza w kieszeni..."

Polecane posty

Gość debrosia

chciałam coś poczytać w ten wolny dzień a nie jestem tam wtajemniczona co tam autorka pisze ? :)

Gość siemastary
no to przeczytaj tylko jej wypowiedzi. 10 minut ci to zajmie

Gość nuaas
no szczyt lenistwa. Chcesz poczytać ale nie chce się czytać. :D

Gość kfkjeorgjoejgowejglwj
Baba znalazla w kieszeni garnituru meza rachunek z restauracji, posilek dwoch osob i jest zbyt durna, aby to zmezem spokojnie i rzeczowo omowic, dlatego pisze od dwoch dni na forum, przez co dyskusja idzie zupelnie na boki. Jezeli mam problem, to musze rozwiazac go sama - banda idiotek/idiotow na forum nie zrobi tego za mnie.

Gość kfkjeorgjoejgowejglwj
Baba znalazla w kieszeni garnituru meza rachunek z restauracji, posilek dwoch osob i jest zbyt durna, aby to zmezem spokojnie i rzeczowo omowic, dlatego pisze od dwoch dni na forum, przez co dyskusja idzie zupelnie na boki. Jezeli mam problem, to musze rozwiazac go sama - banda idiotek/idiotow na forum nie zrobi tego za mnie.

Gość debrosia
ale tam jest mnóstwo wpisów a teraz robie inne rzeczy i wchodzę tu od czasu do czasu

Gość nie czytaj bo ten
topik kolejny znowu wyszedł spod ręki mayor of london tej od agatki i nauczycielu , weronice i mężu nauczycielu wf i wiele innych ona ma schizofrenie pisze zawsze w tym samym stylu ofiary

Gość debrosia
aha , znalazła i pisze domysły, tak ?

Gość debrosia
czy sytuacja posuwa się do przodu czy stoi w miejscu na gadce ? cos wychodzi na jaw ?

Już pisałam na topicu ze to kolejne prowo Mayor of London a pelikany oczywiście łykają :)

Gość debrosia
ale jeszcze nie wyszło na jaw z kim on był w restauracji ?

Gość trollo
przecież to ta sama osoba, która wcześniej pisała jako Sherlocka Holmes'a czy jakoś tak. Dokładnie ten sam styl wypowiedzi, tematyka również pdobna. Naprawdę dziwię się, że ludzie to łykają i poważnie odpisują, tak grubymi nićmi jest to szyte

inaczej pisze, 90% wypowiedzi to podszywy zmienione o jedna literke. znalazla ten rachunek, poszperala w komorce i na gg, zapytala go wprost o ta sprawe, on sie wyparl, tamta laska sie wkurwila ze on ma zone i teraz maja sie niby spotkac dzisiaj bodajze, ona ma jej wyslac ich rozmowy z gg. koles przyznal sie ze poznal ja na sympatii i spotkali sie na kolacje i powiedzial jej tez ze sie calowali i ze juz nic wiecej. tamta kobieta ma jej wszystko powiedziec dzis.

Gość debrosia
wow , dzieki plenerowa żona :) no to teraz też czekam

Żona - skąd wiesz czy mam rację czy nie? Wiem że znasz Mayor więc może wiesz więcej niż ja? :) To wygląda jak kolejne prowo tej żałosnej baby, jeśli się mylę to i tak jest na 100 prowo a w głowie się nie mieści że ktoś w to wierzy. No ale ciekawiej jest na kafe.

Gość slodko-gorzka
To nie jest prowo ,babka dokładnie opisuje sytuacje,czytałam prowo mayor srajor i to zupełnie inny styl pisania TA JEST REALNA czytam nie od dziś różne historie i wiem co mówię.

Gość slodko-gorzka
mayor kolorowała -a ta opowiada daną sytuację krótko i rzeczowo,u tamtych to była wenezuela:)

Gość FAJNAdupuNIA
JA TAM CZYTAM I MYŚLĘ ŻE TO PRAWDA,CIEKAWY TEMAT,TAKIEGO JESZCZE NIE BYŁO NA FORUM:)DZISIAJ MA SIĘ WSZYSTKO OKAZAĆ

Gość dmisia
i nie zwracajmy uwagi na trolle które smiecą , ignorujmy ich to sobie pójdą