Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryrtyr

Zarabia ktoras powyzej 8tys zl/msc?

Polecane posty

Gość ryrtyr

czym sie zajmujecie?

Gość trollo
oczywiście; połowa kafe :-) przynajmniej🖐️

Gość trollo
oczywiście; przynajmniej połowa populacji kafe tyle zarabia o ile nie więcej :-)

Gość ja zarabiam dużo więcej
edukacja finansowo-biznesowa połączona z marketingiem - własna działalność i dużo wolnego czasu :)

edukacja finansowo-biznesowa połączona z marketingiem - własna działalność i dużo wolnego czasu :)

Gość powiedz prawdę
programiści tyle zarabiają , a nawet więcej

Gość mama Krzysia 88
nie da sie otworzy c :)

Gość dobtavva23
Mój mąż zarabia 21 tys.miesięcznie na rękę. Ja nie Robię nic.Połowę tego przeznacza na me wysublimowane potrzeby:) Między innymi jadam w drogich restauracjach.:)

Gość no ja ale nie kturaś
jestem brygadzistą na żelbetach w przemysłowych się specjalizuję to taki robotnik :O prowadzący no mam za to dyszke i jestem mgr matematyki a w zamian mam pogardę robol! budowlaniec! i matematyk do tego! jestem sam bo to wstyd ze mną być :(

Gość no ja ale nie kturaś
jestem brygadzistą na żelbetach w przemysłowych się specjalizuję to taki robotnik :O prowadzący no mam za to dyszke i jestem mgr matematyki a w zamian mam pogardę robol! budowlaniec! i matematyk do tego! jestem sam bo to wstyd ze mną być :( pozostaje mi żalić się na babskim forum :O

Gość dobtavva23
Wezme do buzi poniucham soksy kupie zużytą prezerwatywe sprzedam zużytą prezerwatywe prezerwatywe pełną spermy prezerwatywe ze spermą prezerwatywe pełną nasienia liże bad.gif na tongue.gif liże tyłek dam tyłka pedał gej ciota homo seksualista chomoseksualista hiv aids gejowo geje pedał pedały misiączka okres liże podpaski liże wkładki liże buty liże stopy liże spocone stopy liże spococone nogi liże rajstopy liże pończochy wyliże kupe scat lubie scat gdynia gdańsk sopot trójmiasto wakacje sponsor szukam sponsora zasponsoruje gowno bad.gif kał liże kał kąpiel w szambie seks z matką seks z psem seks z cią seks z kuzynem pedofiolojcem seks z siostrą seks z babcią seks z kuzynem sperma sperna na buzi sperma na twarzy sperma na tyłku sperma na pupie sperma na cipce serek na fiucie serek wałkuje serek pod napletkiem liże serek liże mastke liże pot liże spoconą liże spocone pachy liże kał seks animals seks w parku seks na ławce seks z menelem

8 tys to żadne fajerwerki w Polsce, bez przesady, mnóstwo osób tyle zarabia

Gość jak jest premia to
do 10 tysięcy dobijam :)

Gość a ja za to mam
bogate wnętrze i wyobraźnię :D