Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metallova

co mam zrobic ? czy to stany lekowe czy depresja, nerwica??

Polecane posty

Gość metallova

Od takiegos czasubardzo sielekamnp glosna muzyka nagle wlaczona, ktos specjalnie przestraszy. Inni w rodzinie tak nie maja.mi zaraz kolacze serce macham rekoma czasem nawet z strachu zatrzese sie ... U mnie w domu rodzicesie kluca ... wyrzycaja sobie bzdety ... boje sie u nich najgorzego. Gdy oni sie kluca ja wpadam w ' depresje' wszystko mi trzesie w srodku, serce kolacze placze i krzycze. czasem gdy jestem na lozku rzucam maskotkami. lubkszycze czemu tak jest !. Od czasy gdy dziadek umarl( bardzo blizka osoba ). boje sie spac. a gdy sie budze w nocy mysle ze zaraz cos sie poruszy.gdyspalam u babci po smierci dziadka mialam wrazenie ze ktos chodzi po pokoju ktory byl nagorze. balam sie isc i nadal sie boje byc sama w domu. zaraz mam mysli ze ktos przyjdzie , ze cos mnie zastraszy ... pomozcie :(

Witaj metalova,sądząc z wypowiedzi jesteś mlodą osobą i bardzo znerwicowana,powinnaś zgłosić się do psychologa,ten na pewno Ci pomoże.Porozmawiaj ze swoim rodzicami,żeby zaprzestali kłótni w Twojej obecności.Pozdrawiam