Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Krzysia 88

Ile zębów mają wasze roczniaki??

Polecane posty

Gość mama Krzysia 88

Mój synek urodził się 1msc przed terminem. Ma 13msc-tak jakby 12..I ma już wszystkie jedynki dwójki i czwórki-12 zębów. Mam nieprzespane noce non stop i gorączki...Wasze dzieciaki też mają tyle zębów??

Gość aneczkal....
Moja córka na roczek miała własnie 12 ząbków. Ale na szczescie łagodnie to przechodziła :) Pociesz sie, ze jak juz tyle ma to juz niewiele przed Wami :)

Gość mama Krzysia 88
Mam nadzieje....bo mi wypił już ze 3 op. przeciwgorączkowego :/ Daje dopiero jak ma ponad 38..raz mu dobiło do 39,3 :/ prawie mi sie przez ręce przelewał. Miałam aż jechać do lekarza ale po syropie i kąpieli w 37st przeszło.

moja "zaraz"skonczy rok a zębów ma na dole cztery ( i ida kolejne dwa) a na gorze tylko cztery.

Gość mamusikaaniusika
Moja córa ma roczek i 6 ząbków.

Gość dawaj mu czopki
a nie syropy po co watrobe meczyc takiemu maluszkowi co do zabkow moja corcia tez miala 12 zabkow teraz ma prawie 1,5 roku i ma 16:)

Gość Mój synek
też na roczek miał praktycznie większość uzębienia. Jak miał 10 mies. to jak się uśmiechał, to już wszystkie zęby było widać poza trzonowcami z tyłu. Jedynki, dwójki, tróki już miał wszystkie. Zbliżając się do 2 latek zmagał się tylko z wyrastaniem piątek i już jako 2 latek teraz ma wszystkie mleczaki. U nas nie było gorączki, jedynie synek marudny był i nie chciał za bardzo jeść.

Gość monika0909
Moja córcia ma 11 m-cy i jak na razie ani jednego ząbka.